AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Türkiye'ye Gelecek - Son Dakika
Güncel

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Türkiye'ye Gelecek

Kurumlararası İşbirliği ve İletişimden Sorumlu AB Komisyon Başkan Yardımcısı Margot Wallström 7-9 Mart 2007 Tarihlerinde Türkiye'yi Ziyaret Edecek.

06.03.2007 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurumlararası İşbirliği ve İletişimden Sorumlu AB Komisyon Başkan Yardımcısı Margot Wallström 7-9 Mart 2007 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Wallström Ankara'daki temasları sırasında Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birer görüşme gerçekleştirecek, ayrıca, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan tarafından onuruna verilecek çalışma yemeğine katılacak.

Wallström Ankara'daki temasları sırasında ayrıca TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ve Dışişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Dülger ile de biraraya gelecek.

Komisyon Başkan Yardımcısı, 8 Mart öğleden sonra Bilgi Üniversitesi tarafından Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenecek olan etkinliğe katılacak ve Çocuk Esirgeme Kurumu ile bir ana çocuk merkezini ziyaret edecek.

Komisyon Başkan Yardımcısı Wallström'ün ziyareti, geride kalan bir yıl içinde Türkiye'ye Komisyon'dan Komiser düzeyinde gerçekleştirilen 10'uncuziyaret olacak.

Ziyaretlerde, Türkiye'nin AB süreciyle ilgili hususlar, bu bağlamda iletişim konuları ile kadın ve çocuk haklarına ilişkin gelişmeler ele alınacak. (ANKA)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Türkiye'ye Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement