ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösterdi.

08.12.2017 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı, ABD'nin Kudüsİsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösterdi.

Merkez Camisi önünde toplanan grup adına açıklama yapan AK Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Müslümanlar olarak ABD'nin aldığı bu karara ortak tepkilerini dile getirdiklerini söyledi.

Bu karara ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu güçlü tepkiye kendilerinin de destek verdiğini aktaran Menekşe, "İslamın kalbine saplanmaya çalışan bu hançerin ancak tüm Müslümanların iki eli parmaklarının kenetlenmesi gibi bütünleşmesiyle engel olabiliriz. Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü cabayı göstermeyi her türlü fedakarlık yapmaya hazırız." dedi.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Serkan Yılmaz da Cihanoğlu Camisi'nin önünde grup adına yaptığı konuşmada ABD Başkanı Donald Trump'ın hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaraladığını ve bölgedeki sorunları derinleştirdiğini söyledi.

AK Parti Çine ilçe Başkanı Mehmet Tosun da Çarşı Camisi önünde toplanan grup adına yaptığı açıklamada Kudüs'ün tüm Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanımasına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement