Abdioğulları'na Dragon'dan İki Ödül - Son Dakika
Yerel

Abdioğulları'na Dragon'dan İki Ödül

Abdioğulları\'na Dragon\'dan İki Ödül

Türkiye'nin önde gelen kurumlarının katılımıyla gerçekleşen ve bu yıl 6.yaşını kutlayan Dragon Festivali'nde, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş iki ödül birden kazandı.

06.05.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen kurumlarının katılımıyla gerçekleşen ve bu yıl 6. yaşını kutlayan Dragon Festivali'nde, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş iki ödül birden kazandı. Yarışmanın üçüncüsü olan firma, "en iyi marka" ödülünün de sahibi oldu.

Türkiye Kano Federasyonu'ndan (TURKAF) yetki belgeli HSB Grup'un düzenlediği Dragon Festivali, Adana Merkez Park'ta Seyhan Nehri kıyısında gerçekleşti. Dünyanın 3 büyük festivalinden biri olan Dragon Festivali'nin Adana ayağına katılan 36 kurumun arasında Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş farkını hissettirdi.

Kilo, boy ve yaş farkının bir önemi olmaksızın her takımda en az dördü kadın olmak üzere 16 kürekçi, bir davulcu ve beş yedek yarışmacısı vardı. Plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi yarışmaya başından sonuna kadar sıkı sarıldı.

Festivali, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Sütcü ve Mehmet Sütcü de izledi. Abdioğulları takım kaptanlığını aynı zamanda kurumun İnsan Kaynakları Uzmanı olan Özgen Dündar üstlendi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ve Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, kendi şirketinin takımının yanı sıra AOSB takımı ve bölge bünyesinde faaliyet gösterip yarışmaya katılan diğer takımları da stantlarında ziyaret ederek, destek verdi.

Sütcü, bu tür etkinliklerin kurum içi ve kurumlar arası kaynaşmada önemli bir faktör olduğunu belirterek, yarışmaya katılan tüm takımları kutladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdioğulları'na Dragon'dan İki Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement