Adalet Takımı Ünlü İsimler ve Çocuklarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Adalet Takımı Ünlü İsimler ve Çocuklarıyla Buluştu

Adalet Takımı Ünlü İsimler ve Çocuklarıyla Buluştu

Adalet Takımı'nın süper kahramanları Marmara Forum'da düzenlenecek etkinlikten hemen önce Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve çocuklarıyla buluştu.

23.01.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Takımı'nın süper kahramanları Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern, Marmara Forum'da düzenlenecek etkinlikten hemen önce Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve çocuklarıyla buluştu.

Marmara Forum'un yarıyıl tatili için minik ziyaretçilerine özel olarak düzenlediği Adalet Takımı etkinliği, Bebek Kitchenette'de Cemiyet hayatının aralarında Aslı Şen, Ayşe Kucuroğlu, Bilge Eren, Tuba Yavuzer, Didem Antebi, Gizem Ayaydın, Pınar Talay ve İpek Varol gibi ünlü isimler ve çocuklarının da katıldığı bir partiyle tanıtıldı.

Adalet Takımı'nın süper kahramanları Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern, Marmara Forum'da 25 Ocak-2 Şubat arasında gerçekleşecek etkinliğin hemen öncesinde ünlü isimler ve çocuklarıyla buluştu.

Yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçiren çocuklar, özel hazırlanmış workshop alanında Superman, Batman, Wonder Woman ve Green Lantern gibi süper kahramanlara ait el işi çalışmaları yaptılar. Ayrıca kendileri için hazırlanmış iPad'lerde çok sevdikleri Adalet Takımı oyununu oynadılar.

Etkinliğin en keyifli anlarından biri, çocukların süper kahramanlar gibi pelerinlerle fotoğraf çektirdikleri dakikalardı. Adalet Takımı'nın süper güçlere sahip kahramanlarıyla keyifli ve eğlenceli saatler geçiren çocuklara, günün anısı olarak, üç boyutlu Superman ve Batman heykelleri ile çektirdikleri fotoğraflar ve Adalet Takımı lisanslı ürünler hediye edildi.

Batman ve arkadaşları Marmara Forum'u kurtarmaya geliyor

25 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Marmara Forum Giriş ve 1. Katındaki etkinlik alanında oluşturulacak Adalet Şehri'nde çocuklar; Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern kostümleri içinde kenti kurtarmaya çalışacak.

Küçük kahramanlar 12.00-20.00 saatleri arasında katılabilecekleri etkinlikte bazen Batman kılığında banka soygununu engelleyecek; bazen Superman kimliğine bürünüp Marmara Forum'u kurtaracak; bazen Green Lantern ve Wonder Woman olup enkazdaki yaralıların veya çatıda mahsur kalanların imdadına koşacak. Etkinliğe katılan sekiz yaşından küçük çocuklar ise iPad'lerle Adalet Takımı oyununu oynayarak bu heyecana ortak olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adalet Takımı Ünlü İsimler ve Çocuklarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement