Afrin'e Destek Platformu" Üyelerinden Gönüllü Askerlik Başvurusu - Son Dakika
Güncel

Afrin'e Destek Platformu" Üyelerinden Gönüllü Askerlik Başvurusu

Kars'ta bazı siyasi parti ile sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcilerince oluşturulan "Afrin'e Destek Platformu" üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

02.02.2018 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta bazı siyasi parti ile sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcilerince oluşturulan " Afrin'e Destek Platformu" üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Haydar Aliyev Caddesi'ndeki Askerlik Şubesi önünde bir araya gelen, Türk bayrakları taşıyan platform üyeleri, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okuyarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dua okudu.

Grup, daha sonra gönüllü askerlik taleplerini içeren dilekçeleri askerlik şubesine teslim etti.

Platform üyeleri adına konuşan Türkiye Kamu Çalışanları Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (TÜRKAV) İl Başkanı Murat Şanlı, her zaman Mehmetçik'in yanında olduklarını belirterek, "Bizler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milletinin birlik ve bütünlüğünden yanayız." dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda görev almak istediklerini belirten Şanlı, şunları dile getirdi:

"Bu milletin bir ferdi olarak güney komşumuz Suriye'nin üzerinde oluşturulmak istenen terör koridorunun farkında ve bunu önlemek için harekat düzenleyen ordumuzun yanındayız. Halihazırda devam eden operasyonları sulandırmak, ordumuzu ve hükümetimizi uluslararası arenada zor duruma düşürmek için gayret sarf eden legal ve illegal örgütlerin yapmak istedikleri oyunların farkındayız ve bu oyunların tutmayacağından hepimiz eminiz.

Alem-i İslam ve devleti cihan uğruna ordumuzun sancağı altında gönüllü görev almak istiyoruz. Bu beyanda dilekçelerimizi şube başkanına teslim ettik."

Grup üyeleri, daha sonra Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

Afrin\'e Destek Platformu" Üyelerinden Gönüllü Askerlik Başvurusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afrin'e Destek Platformu' Üyelerinden Gönüllü Askerlik Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement