Afyonkarahisar kahramanını uğurladı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar kahramanını uğurladı

Afyonkarahisar kahramanını uğurladı Sınır ötesinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen kahramanlardan Piyade Sözleşmeli Er Hakan Köroğlu Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı.

28.11.2022 19:26  Güncelleme: 21:31

Afyonkarahisar kahramanını uğurladı

AFYONKARAHİSAR - Sınır ötesinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen kahramanlardan Piyade Sözleşmeli Er Hakan Köroğlu Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı.

Köroğlu, önceki gün Pençe Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütü üyeleri tarafından açılan taciz ateşinde şehit oldu. Şehit Köroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu hava yolu ile Denizli Çardak Havaalanına getirildikten sonra ardından karayolu ile baba ocağı olan Başmakçı ilçesine getirildi.

Daha sonra şehit Köroğlu için Gülistan mahallesinde askeri tören düzenlendi. Şehidin naşı, askerlerin omuzlarında bir süre taşındıktan sonra katafalka konuldu. Türk bayrağına sarılı tabut çiçeklerle bezenirken, şehidin ailesi ve yakınları gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Hakan Köroğlu'nun naaşı, bir müddet top arabasıyla taşınarak ilçe mezarlığına defnedildi.

Törene, şehit babası Mahir, anne Hatice Kübra Yıldırım, şehidin kardeşleri, yakınları ile Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Afyonkarahisar kahramanını uğurladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar kahramanını uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement