Agü'de Uluslararası Gençlik Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Agü'de Uluslararası Gençlik Günü Etkinliği

Agü\'de Uluslararası Gençlik Günü Etkinliği

Uluslararası Gençlik Günü Nedeniyle Voleybol Maçı DüzenlendiBirleşmiş Milletler (BM) tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Gençlik Günü Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) kutlanıyor.

11.08.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Gençlik Günü Nedeniyle Voleybol Maçı Düzenlendi

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından bu yıl 15'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Gençlik Günü Abdullah Gül Üniversitesi'nde (AGÜ) kutlanıyor.

Her yıl farklı bir temayla kutlanan ve bu yıl ise "Gençliğin Sivil Topluma Katılımı " temasıyla kutlanacak olan Uluslararası Gençlik Günü nedeniyle AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından voleybol maçı düzenlendi.

Gençlik Fabrikası Koordinatörü Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, maçın 12 Ağustos'ta Sümer Kampüsü'nde oynanacağını bildirdi.

Bu etkinliğin, Uluslararası Gençlik Günü kapsamında Türkiye'de gerçekleştirilecek tek etkinlik olacağını belirten Güç, şu bilgileri verdi:

"Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik Fabrikası olarak Uluslararası Gençlik Gününü, sivil toplum alanında çalışan gençler, uluslararası ekibimiz ve öğrencilerimizle beraber bir spor faaliyeti olan voleybol maçı düzenleyerek bu günü kutlayacağız. Bu etkinlik ile amacımız sivil topluma katkı koyan gençleri, farklı kültürleri bir araya getirmek ve aralarındaki karşılıklı anlayışı ve iş birliğini sporla pekiştirmektir.

Yapılacak bu maçtan sonra takımlar günün temasına uygun olarak gençlerin sivil topluma katılımı ile ilgili görüşlerine yönelik bir video çekilecek ve eğlenceli bir atmosfer içinde bu günü kutlamış ve gençlerin sivil topluma katılımı konusunda farkındalık yaratılmış olacaktır.

Güç, 12 Ağustos'ta tüm dünyada gerçekleşecek "Uluslararası Gençlik Günü " etkinliklerinin, #YouthDay kullanarak sosyal medyadan da takip edilebileceğini kaydetti.

AGÜ Gençlik Fabrikasının bu etkinliği ve diğer yapılacak olan ulusal ve uluslararası bütün organizasyonları ve fırsatlar da www.facebook.com/aguyouth ve twitter.com/aguyouth adlı sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agü'de Uluslararası Gençlik Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement