AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç, Kuyucak'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç, Kuyucak'ta

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kuyucak'a geldi.

18.04.2012 11:20

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kuyucak'a geldi.

Etkinlikler kapsamında, Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Kuyucak Belediye Başkanlığı'nca Cumhuriyet Parkı'na yaptırılmakta olan Kuyucaklı Yusuf ve Sabahattin Ali Heykeli çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu'nun makam odasında, Kuyucak'taki belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kılınç'a, plaket verildi.

Akoğlu, kanalizasyon ve arıtma tesisi çalışmalarının tamamlandığını, 5 Eylül 2011 tarihinden bu yana tesisin işletildiğini belirterek, 812 bin liraya mal olan tesis için 260 bin lira Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe desteği aldıklarını bildirdi.

350 bin lira Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan hibe desteği aldıklarını, 1980'lerden bu yana kullanılmayan sinema salonunu 790 bin lira bedelle Kültür Merkezi'ne dönüştürdüklerini ifade eden Akoğlu, "Nazilli- Denizli demiryolunun yenilenmesinin ardından tren seferlerinin başlatılmasıyla kent içinde kalan 3 hemzemin geçidinden birine döner kavşak yapacağız. Uğur Mumcu Parkı önüne kadar olan bölümü parke taşı döşemesi ile yenileyeceğiz" dedi.

Kılınç ise, yapılan çalışmalar ve özellikle küçük bir ilçeye güzel bir kültür merkezi kazandırması nedeniyle Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu'nu kutladı.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç, Kuyucak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement