AK Parti'den Balıkesir'de "Yerel İktidar Yürüyüşü" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Balıkesir'de "Yerel İktidar Yürüyüşü"

AK Parti\'den Balıkesir\'de "Yerel İktidar Yürüyüşü"

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Karesi İlçe Teşkilatı 'Yerel İktidara Yürüyüş' sloganı ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.

27.03.2014 17:40

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Karesi İlçe Teşkilatı 'Yerel İktidara Yürüyüş' sloganı ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, İlçe Başkanı Avukat Kemal Aydemir, Karesi Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte Sevgi Hastahanesi önünden başlayan ve Paşaalanı mahallesi ve Atatürk Mahallesi sokaklarında devam eden yaklaşık 17 kilometrelik 'Yerel İktidara Yürüyoruz' sloganı ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Mahalle teşkilatının yapmış olduğu organizasyona yaklaşık bin kişi katılırken aralıklarla sloganlar atarak ilerleyen ekip zaman zaman durarak mahalle gençleri tarafından gerçekleştirilen havai fişek gösterilerini izledi. Ellerinde meşaleler, parti bayrakları, Türk bayrakları ve ışıklı topları ile yürüyen kafileye mahalle sakinleri de ışıklarını yakıp söndürerek, cam ve balkonlardan bayraklarını sallayarak, telefonlarının ışıklarını açarak kafileye destek verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Balıkesir'de 'Yerel İktidar Yürüyüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement