AK Parti'den Kaynaşma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Kaynaşma Toplantısı

AK Parti Akdağmadeni İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri yemekli toplantıda buluştular.

02.01.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akdağmadeni İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri yemekli toplantıda buluştular.

Doğanlar Dinlenme Tesislerindeki toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İlçe Başkanı Adem Darımla, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ali Güran, İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirterek, "Şu anda Yozgat'a bin kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi kurduk. Savunma sanayi konusunda 3 fabrika Sivas'a açılacaksa 3 tane de Yozgat'a açılacak. Yüksek Hızlı Tren çalışmasının ise Ulaştırma Bakanlığı'nın verilerine göre 2014 yılında bitmesi öngörülüyor. Biz Yozgat temsilcileri olarak, Ankara'daki kapımız Yozgatlı'ya 24 saat açık" dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de, AK Parti'nin göreve geldiği günden beri yolsuzlukla, yoksullukla mücadele ettiğini kaydetti.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı olarak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başer, "Bir yerde uyum varsa başarı vardır, hizmet vardır. Başer, Akdağmadeni'nde yüzde 71 olarak oy aldık. Biz teşkilat olarak çıtamızı yükselteceğiz. Hükümetimizin tüm imkanlarını Akdağmadeni ve Yozgat için sunuyor ve çalışıyoruz" dedi.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Kaynaşma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement