AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl\'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Bingöl'de Ramazan ayının bir başka güzel geçtiğini ifade etti.

19.06.2015 22:03  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Belediyesi iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Bingöl'de Ramazan ayının bir başka güzel geçtiğini ifade etti.

Ramazan ayının 2. gününde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu'nun bahçesinde kurulan Belediye İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtılar. Bingöl Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine ve yolda kalmışlar için kurduğu iftar çadırında her gün 600 kişiye sıcak AŞ dağıtıyor. Belediyenin her yıl geleneksel olarak açtığı iftar çadırına bu yıl da büyük ilgi gösterildi.

Davetlilere tas kebabı, pilav, mercimek çorbası, salata, tulumba tatlısı ve ayrandan oluşan menü ikram edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Bingöl'de Ramazan ayı çok güzel geçiyor. Ramazan ayının İslam ümmetinin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum" dedi.

Bingöl'de Ramazan ayının sürekli güzel geçtiğini ifade eden Başkan Barakazi, "İftar menüsünü olabildiğince zengin tutuyoruz. İnsanlarımız ramazan ayında daha rahat iftar edebilsin ve yıl içersinde göremediği imkanı burada bulabilsin diye her gün yaklaşık 600 kişilik yemek çıkarıyoruz. Bu sadece fakir fukaraya yönelik değil, Ramazan ayının manevi havasını yaşamak isteyen herkesi de biz buraya davet ediyoruz. Tamamen belediyemizin imkanları ile bu faaliyeti yürütüyoruz. Ramazan Ayı'nın mazlumların kurtuluşuna, hastaların şifa bulmasına, borçluların borçlarını eda etmesine vesile olmasını diliyor, şehrimize, ülkemize, İslam Alemi'ne ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

Programa, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Mine Lök Beyaz, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Şebnem Koçakelçi ve Enver Fehmioğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Selma Dursun ile çok sayıda vatandaş katıldı. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement