AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Sandıktan tek parti iktidarının çıkması lazım. 2019'a kadar Türkiye'yi yönetecek, hatta 2023'lere Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılına taşıyacak istikrarlı bir hükümete ihtiyaç vardır" dedi.

15.10.2015 00:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Sandıktan tek parti iktidarının çıkması lazım. 2019'a kadar Türkiye'yi yönetecek, hatta 2023'lere Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılına taşıyacak istikrarlı bir hükümete ihtiyaç vardır" dedi.

Safranbolu ilçesi Musalla Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Şahin, Türkiye'nin koalisyon dönemlerinde hep geri gittiğini, kalkındığı, ileri doğru adım attığı dönemlerin ise tek partinin iktidarda olduğunda yaşandığını söyledi.

Koalisyon hükümeti dönemlerinde hiçbir işin yapılamadığına bizzat şahit olduğunu anlatan Şahin, o yüzden 1 Kasım seçimlerinde duyguların değil aklın kullanılması gerektiğini aktardı.

Bu ülkede artık 2019 yılına kadar seçim yapılmaması gerektiğini belirten Şahin, "Her seçim masraftır. Her seçim devlet bütçesinden bu işlere kaynak aktarılması demektir. Her seçim 'Ne olacak?' sorusunun cevabı arandığı için çarşıda, piyasada vatandaşlar alışverişlerini eskisi kadar yapma imkanı bulamıyor. O halde sandıktan tek parti iktidarının çıkması lazım. 2019'a kadar Türkiye'yi yönetecek, hatta 2023'lere Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılına taşıyacak istikrarlı bir hükümete ihtiyaç vardır" diye konuştu.

Tek başına iktidara gelme şansı olan partinin AK Parti olduğuna işaret eden Şahin, "Daha önce olduğu gibi vatandaşımızın yine AK Parti'yi tek başına iktidar yapacağına inanıyorum" dedi.

Türkiye'nin Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için grup lideri İzlanda ile zorlu bir maça çıktığını, play-off beklerken Türkiye'nin şampiyonaya doğrudan katılma hakkını kazandığını hatırlatan Şahin, 1 Kasım'da vatandaşların da AK Parti'yi doğrudan iktidara götüreceğini dile getirdi.

Şahin, Safranbolu ilçesinde ki Cinci Hanı'nda da vatandaşlarla bir araya geldi.

Şahin'e, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement