Ak?Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak?Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Bu millet sokakları yakıp yıkanlara, kan üzerinden, terör üzerinden ve kaos üzerinden siyaset yapanları 7 Haziran'da bir kez daha cezalandıracak" dedi.

15.04.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK?Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Bu millet sokakları yakıp yıkanlara, kan üzerinden, terör üzerinden ve kaos üzerinden siyaset yapanları 7 Haziran'da bir kez daha cezalandıracak" dedi.

Tatlı, yaptığı açıklamada, muhalefet partilerinin genel seçimler öncesi program ve projelerle değil, iç kargaşa ile milletin karşısına çıktıklarını öne sürdü.

Ülkenin istikrarını bozmak isteyenlerin Türk halkınca 7 Haziran'da sandığa gömüleceklerini savunan Tatlı, "Ülkemizi iç ve dış destekle kaosa sürükleyerek iktidarı ele geçirmeye çalışanlar buna asla muvaffak olamayacaklar. Devletin, milletin malını yakıp yıkan, yağmalayan, sokakları savaş alanına çevirenleri kastederek 'Onların tertemiz alınlarından öpüyorum' diyenler bir kez daha milletin şamarını yiyecektir" diye konuştu.

" Türkiye'de kaos üzerinden birileri iktidar hesabı yapmakta" diyen Tatlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün alnını öptükleriniz, bugün devletin savcısını makamında katletmiş ve şehit etmiştir. Bu olaylar hep milletimizin gözü önünde cereyan ediyor. Teröristlerin cenazelerinde boy gösterip, şehitlerimizin cenazelerine teşrif buyurmayan ulusalcıların ve terör üzerinden her zaman siyaset yapan sözde milliyetçilere de bu millet sandıkta soracaktır. Bu millet kan üzerinden, terör üzerinden ve kaos üzerinden siyaset yapanları 7 Haziran'da bir kez daha cezalandıracak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak?Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement