AK Parti İl Başkanı Sorgun: - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Sorgun:

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 12 Haziran'da Yapılacak Genel Seçimlerde Halkın Kendilerine Anayasanın Tamamının Değiştirilmesi İçin İzin Vereceğini İddia Etti.

21.02.2011 14:00

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde halkın kendilerine Anayasanın tamamının değiştirilmesi için izin vereceğini iddia etti.

Sorgun, İl Binasında düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimler için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Halk 12 Eylül'de bize Anayasa değiştirme izni verdi. 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Anayasa'nın tamamının değiştirilmesi için halk bize izin verecek" dedi.

Türkiye'nin gelişmek için çok geride kaldığını, birçok ülkenin Türkiye'yi geride bıraktığını ifade eden Sorgun, bunun için çok çalıştıklarını dile getirdi.

Torba Kanunun toplumda çözüm bekleyen sorunlar için çıkarıldığını da belirten Sorgun, 234 maddelik büyükçe bir yasa tasarısı olduğunu belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı da Türk Ticaret ve Borçlar Kanunu'nu yenilediklerini ifade ederek, torba kanunla kamunun borçlarına, memurlara ve çiftçilere kolaylık getirecek düzenlemeler yapıldığını vurguladı.

Toplantıya, AK Parti Konya milletvekilleri Sami Güçlü, Harun Tüfekçi, Abdullah Çetinkaya, Orhan Erdem, Mustafa Kabakcı, Hüsnü Tuna, Özkan Öksüz, Ali Öztürk, Muharrem Candan ve Kerim Özkul katıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Sorgun: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement