AK Parti İzmir İl Başkanı Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti İzmir İl Başkanı Görevinden İstifa Etti

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sundu. Şengül, yarın parti binasında düzenleyeceği toplantıyla istifa kararını kamuoyuyla paylaşacak.

12.04.2019 22:11  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül görevinden istifa etti.

5 İLÇE CHP'YE GEÇTİ

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmir'de Bayındır ve Bergama ilçeleri kazanıp Torbalı, Ödemiş, Menderes, Kemalpaşa ve Selçuk gibi ilçelerin CHP'ye geçmesinin ardından AK Parti İzmir'de önemli bir gelişme yaşandı. İzmir İl Başkanı Aydın Şengül görevinden istifa etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Görevinden İstifa Etti
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

İki gündür yeni seçilen AK Partili belediye başkanları ile birlikte Ankara'da temaslarda bulunan Şengül, İzmir heyetini uğurladıktan sonra Ankara'da kaldı. Şengül, Türkiye geneli seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısı yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

ŞENGÜL, ERDOĞAN'A İSTİFASINI SUNDU

Şengül'ün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifasını sunduğu ve Erdoğan'ın da istifasını kabul ettiği bildirildi. Şengül, yarın parti binasında düzenleyeceği toplantıyla istifasını kamuoyuna duyuracak.

İŞTE İL BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİMLER

AK Parti kulislerinde eski milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti'nin Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, Tanfer Kemerli ve İlknur Denizli ve milletvekili adayı olan Maksut Karaosman'ın adının il başkanlığı için ön plana çıktığı kaydedildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Görevinden İstifa Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti İzmir İl Başkanı Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement