AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bütün partileri kapatın, Cumhuriyet Halk Partisi'ni seçime sokun, bu millet CHP'ye yüzde 25'den, yüzde 30'dan başka oy vermez" dedi.

17.11.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bütün partileri kapatın, Cumhuriyet Halk Partisi'ni seçime sokun, bu millet CHP'ye yüzde 25'den, yüzde 30'dan başka oy vermez" dedi.

Bir dizi ziyaret ve temel atma töreni için Kırşehir'e gelen Kurtulmuş, Ahi Evran-ı Veli'nin türbesini ziyaret ettikten sonra, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın düzenlediği İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, milletin, vesayet sisteminin sivil temsilcisi olarak gördüğü Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) her zaman kırmızı kart gösterdiğini savundu.

Halkın, CHP ile ilgili çok kötü bir hafızası olduğunu ileri süren Kurtulmuş,

"CHP bu milletten bir türlü oy alıp iktidar olamıyor. Onun için de, hep askerden medet umuyor, hep birtakım olağanüstü şartlardan medet umuyor" diye konuştu.

"CHP'nin milletin durduğu yerde durmadığını, milletin aktığı istikamete de gitmediğini" ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu

"Bütün partileri kapatın, Cumhuriyet Halk Partisi'ni seçime sokun, bu millet CHP'ye yüzde 25'den, yüzde 30'dan başka oy vermez. Bu CHP'deki arkadaşlarımız siyaset bilmiyorlar mı- Tecrübesizler mi, birikimleri mi yok, iyi meslek sahibi değiller mi- Hayır tam tersi. Baktığımız zaman partilerinde çok tecrübeli arkadaşlar var. İyi eğitim almışlar, hatta ve hatta o kadar yıllar boyunca korunmuşlar, kollanmışlar. Devlette, bürokraside, öyle değil mi- Ama bir türlü olmuyor. Açık söyleyeyim; Kılıçdaroğlu genel başkan seçildiğinde, yeni CHP dendiğinde bu memlekette en çok sevinenlerden birisi benim. Ama bir türlü yeni Cumhuriyet Halk Partisi olmadı. Milletin medeniyetiyle, milletin değerleriyle çatışmaya devam edip durdular."

Yeni CHP'nin, Türkiye demokrasisine katkı sağlayacağını belirten Kurtulmuş,

"Demokrat, milletin değerlerinden yana, gerçekten halkçı, gerçekten kalkınmacı, gerçekten özgürlükçü bir CHP'nin başımızın üzerinde yeri var. Ama maalesef böyle olamadı. Böyle olamadığı için de oy alamıyor" diye konuştu.

-Partiye katılanlara rozet taktı-

Kurtulmuş, toplantının sonunda Saadet Partisi (SP), Demokrat Parti (DP) ve feshedilen HAS Parti'den AK Parti'ye geçen yaklaşık 200 kişiye rozet taktı. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in divan başkanlığını yaptığı İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Salih Çetinkaya ve çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Abdullah Yıldız

Yayıncı: Ogün Duru - KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement