AK Parti'li Savaş'tan Söke MHP'nin Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Savaş'tan Söke MHP'nin Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti\'li Savaş\'tan Söke MHP\'nin Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, MHP Söke İlçe Başkanlığına seçilen Veysek Öztürk ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06.04.2017 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, MHP Söke İlçe Başkanlığına seçilen Veysek Öztürk ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyelerin de katıldığı ziyarette konuşan Mustafa Savaş, "Sayın Başkanıma ve ekibine tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum. Ülkemiz, Aydın'ımız ve Söke'miz için çok güzel işlere imza atacaklarına hiç şüphem yok. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Savaş, Bahçeli'ye çok teşekkür etti.

MHP'nin halk oylamasında verdiği desteğe teşekkür eden Savaş, "Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinin destekleriyle ve Sayın Bahçeli'nin dik duruşu sayesinde anayasa maddelerini meclisten geçirdik. Allah onlardan razı olsun. Şimdi karar milletin. Farklılıklar bizim zenginliklerimiz. Evet oyu kullanan da, Hayır oyu kullanan da bu ülkenin evladı. 16 Nisan'dan sonra yine aynı apartmanda, aynı sokakta, aynı mahallede hep birlikte hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Biz daha iyi daha güzel bir Türkiye için 'evet'i halkımıza anlatıyoruz. Türkiye, 16 Nisan'dan sonra yoluna daha güçlü devam edecek. 16 Nisan'dan sonra siyasete kalite gelecek, hoşgörü gelecek, uzlaşma gelecek. Ülkenin kaderini etkileyecek kararları anlatıyoruz ama kafalar yalanla dolanla karıştırılıyor. Bilgi kirliliği var. Biz bu karışıklıkları gidermek için vatandaşlarımıza anlatıyoruz" diye konuştu.

Mustafa Savaş ve AK Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür eden MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, "AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş ve Söke İlçe Başkanı Fatih kardeşim ile teşkilatına çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar bize onur verdiler, şeref verdiler. Yeni göreve başlayalı 24 saat geçmeden ilk misafirlerimiz oldular. Çok mutlu olduk. Şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine çok teşekkür ederim. Dostluk ve güzellik Söke'de yaşayan her bir birey için bir ayrıcalıktır. Biz insanlarımıza ve Sökeli kardeşlerimize bunu en iyi şekilde kendi aramızda göstermek zorundayız. Farklı siyasi görüşten olabiliriz fakat ortak fayda ülke olunca bir araya gelip birçok şeyi paylaşabilmeliyiz. Şu anda bunun güzelliğini yaşıyoruz. Biz referandum çalışması için gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımıza şunu anlatıyoruz. Farklı düşünebilirsiniz; sandığa gittiğiniz zaman ülkenin 16 Nisan'da sayım bittikten sonra huzur içerisinde olmasını hangi niyeti geçirirsen onu ver diyoruz. Sandıkta ülkenin geleceği bazlı düşünerek oy kullanmalarını istiyoruz. Elimizden geldiği kadar 18 maddeyi en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Savaş'tan Söke MHP'nin Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement