AK Parti Malatya Miletvekili Öznur Çalık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Miletvekili Öznur Çalık Açıklaması

AK Parti Malatya Miletvekili Öznur Çalık Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Türkiye artık dünyanın çok önemli bir aktörüdür."

14.09.2012 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Türkiye artık dünyanın çok önemli bir aktörüdür. Artık yoğun bakımdaki Türkiye yoktur" dedi.

Çalık, berabercideki bir partililerle birlikte Akçadağ ilçesine yaptığı ziyarette parti binasını ziyaret ederek, burada bir toplantı yaparak ilçe sorunları hakkında görüş-alışverişinde bulundu. Buradaki toplantı da Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, arıtma tesisini kurmak için proje çalışması yaptıklarını söyleyerek, "Su sorunumuz yoktur, kanalizasyon ile ilgili sorunumuz yoktur" dedi.

Çalık, "Türkiye artık dünyanın çok önemli bir aktörüdür. Artık yoğun bakımdaki Türkiye yoktur. Artık Türkiye'nin her atığı adım tüm dünya devletleri tarafından dört gözle irdeleniyor.

Attığı her adım, tüm dünya devletleri tarafından adım adım takip ediliyor. Bizi izlemeye devam edin. Biz Osmanlı'nın torunları olarak adım adım ilerliyoruz. Tüm kapıları çalıyoruz, muhtarlarımızın kapılarını, teşkilatlarımızın kapılarını çalıyoruz. Eksiklikleri öğreniyoruz" dedi.

Çalık, Kaymakam Ramazan Keskin'i de ziyaret ederek, bir süre görüştü. Milletvekili Çalık, Keskin'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Seçilmişler ve atanmışlar olarak beraber yol yürüdüğümüz zamanda yöresel sorunların daha kısa sürede çözüleceğine inanıyorum" dedi.

Kaymakam Ramazan Keskin ise Akçadağ ilçesinde göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ilçedeki sorunların çözümünü birlikte çözecekleri söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Miletvekili Öznur Çalık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement