AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer'den Belediye Başkanlarına Teşekkür - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer'den Belediye Başkanlarına Teşekkür

AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer\'den Belediye Başkanlarına Teşekkür

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Demokrasi Nöbetin’de yoğun bir şekilde çalışan belediye başkanlarına teşekkür etti.

11.08.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Demokrasi Nöbetin'de yoğun bir şekilde çalışan belediye başkanlarına teşekkür etti.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından 27 gün Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na sosyal medya hesabından teşekkür etti. Milletvekili Ahmet Uzer sosyal medya hesabından hesabından yaptığı paylaşımda, "27 günden beri olağanüstü gayret gösteren B Şehir Belediye Başkan'ı FATMA ŞAHİN ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler var olun. Meydan nöbetinde olağanüstü gayret gösteren Ş.bey-Ş.kamil Bld.Bşk. @mtahmazoglu ile @rfadiloglu ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler" paylaşımını yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer'den Belediye Başkanlarına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement