AK Parti Milletvekili Özkaya'nın İlçe ve Belde Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Özkaya'nın İlçe ve Belde Ziyaretleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçe ve beldelerde yapımı devam eden yatırımları inceledi.

21.05.2019 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçe ve beldelerde yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Sırasıyla Dinar, Sandıklı, Şuhut ilçeleri ile Haydarlı ve Sülümenli beldelerinde iftar programlarına katılan Özkaya, ilçe ve beldelerde yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Özkaya, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla Afyonkarahisar'ın her noktasındaki vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Dinar Çayüstü Göleti'nin hizmet vermeye başladığını dile getiren Özkaya, "Bölgede bulunan tarımsal arazilerin sulanmaya başlaması, yöre halkına önemli katkı sağlayacak. Göletin yapımında büyük emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Veysel Eroğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Sandıklı Akin köyünde yapımı devam eden soğuk hava depolarıyla ilgili de Özkaya, "Yöremizin meşhur patatesini daha iyi ve sağlıklı koşullarda saklayarak bölgemize en güzel patatesi sunacağız. Amacımız, patates üreticisinin daha iyi kazanç elde etmesini sağlamak. İnşallah, yapımı bitme aşamasında olan depolar en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Özkaya'nın İlçe ve Belde Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement