AK Parti Nurhak Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Nurhak Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Nurhak İlçe Seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

01.05.2011 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nurhak İlçe Seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları Nurhak Sulama Birliği yanındaki Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili adayları, Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Mahir Ünal, Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç, Hamit Bülent Eken ve İdris Tezcan kısa birer konuşma yaptılar.

AK Parti'nin 2023 ekonomik programıyla dünyanın ekonomisi güçlü en büyük 10. ülkesi arasına gireceğini işaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mehmet Sağlam, partilerinin Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye'nin dünyanın ekonomisi en güçlü 10 ülkesi arasına girmesi konusunda bir program hazırladığını hatırlattı.

TBMM Başkanı Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil de, istikrarın bulunmadığı bir ülkenin ayağa kalkmasının mümkün olmadığını belirtti.

Kalkınmış ülkelere bakıldığında yaklaşık 20 yıl boyunca aynı hükümetlerin iktidarda kaldığını hatırlatan Pakdil, "Bir ülkede istikrar sağlanmazsa o ülkenin ayağa kalkması mümkün değildir. Türkiye'de 2002 yılından bu yana geçen sürede bir istikrar sağlanmış durumda. İstikrar sürsün Kahramanmaraş büyüsün diyoruz. Biz dik duruşumuzu her zaman sergileyeceğiz. Türkiye bütün krizlere rağmen küçülmeden büyüdü. Çünkü Türkiye her zaman hakkın ve hakikatin yanında oldu" diye konuştu.

Her zaman milletin yanında olduklarını vurgulayan Pakdil, "Biz çıktığımız bu kutlu yolda yılmadan ve kim ne derse desin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü bu yol hakkın ve hakikatin yoludur. 2023 yılında Türkiye kazanacak, Kahramanmaraş kazanacak ve Nurhak kazanacak. Milletimizin verdiği karara hiçbir mazeret ileri sürmeden baş üstüne diyeceğiz başımızı egeceğiz ve onu kabul edeceğiz. İnşallah 61. hükümette, yine sizin oylarınızla Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığında kurulmuş olacak" şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü olduğu dönemlerde kendini halka kabul ettirdiğini öne süren AK Parti milletvekili adayı Sıtkı Güvenç'de, geçmiş yıllarda ABD başkanlarının karşısında iki büklüm duran Türk Başbakanların aksine şuanda tüm liderlere karşı dimdik duran bir başbakanlarının oluşundan dolayı millet olarak mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları seçim bürosunun açılışını yaparak ilçeden ayrıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Nurhak Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement