Ak Partili Enç: "2023 Hedeflerimiz İçin Yola Devam" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Enç: "2023 Hedeflerimiz İçin Yola Devam"

Ak Partili Enç: "2023 Hedeflerimiz İçin Yola Devam"

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde mahalle başkanları ile bir araya geldi.

03.09.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde mahalle başkanları ile bir araya geldi. 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatan Milletvekili Enç, daha çok çalışarak 2023 hedeflerini Allah'ın izniyle gerçekleştireceklerini söyledi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatında mahalle başkanları ile bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Mahalle başkanlarının, partinin lokomotif gücü olduğunu ifade etti. Enç, "AK Parti kadroları kurulduğu günden bugüne aynı azimle, aynı heyecanla ve aynı hızla çalışıyor. AK Parti, 13 yıldır tek bir 'Milli İrade' mücadelesini sürdürmektedir. Milli iradeye tahammül edemeyenler; türlü türlü engellerle, çeşitli organizasyonlar ve farklı yapılar ile karşımıza çıktılar. Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini hazmedemediler. Partimizi kapatmaya bile çalıştılar. Bizler ise, her zaman 'Milli İrade' dedik. AK Parti bugüne kadar girdiği 11 seçimin de birincisi olmuştur. İnşallah 1 Kasım'da yapılacak olan tekrar seçimde, yeniden iktidar olacağız. Bu seçim bir kurtuluş mücadelesidir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğidir. Kenetlenmiş bir Türkiye'nin imarına devam etmemiz gerekiyor. Aydınlık yarınların Türkiye'si bizim için çok önemli. Bunun için de birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, durmadan, yorulmadan çalışıp yolumuza devam etmemiz gerekir" diye konuştu.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

1 Kasım seçimlerinde sandıktan tek başına iktidar olarak çıkmak için, gece gündüz durmadan çalışacaklarını dile getiren Milletvekili Enç, "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi, '13 yıl içinde büyük sınavlardan geçtik. Hiçbir zaman eğilmedik, eğilmeyeceğiz. Arkasında millet olanlar; eğilmez. Huzurlu, güvenli ve istikrarlı yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Muratpaşa ilçesinde ev ve hasta ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Enç'e, İlçe Başkanı Hasan Bozdemir ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Enç: '2023 Hedeflerimiz İçin Yola Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement