Akçadağ'a Fen Lisesi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Akçadağ'a Fen Lisesi Müjdesi

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’ndeki Anadolu Öğretmen Lisesi’nin gelecek öğretim yılından itibaren Fen Lisesi olarak faaliyet göstereceği bildirildi.

17.06.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'ndeki Anadolu Öğretmen Lisesi'nin gelecek öğretim yılından itibaren Fen Lisesi olarak faaliyet göstereceği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, "Anadolu Öğretmen Liseleri, Sosyal Bilimler, Fen ve Anadolu liselerine dönüştürüldü. Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi de gelecek yıldan itibaren Fen Lisesi olarak faaliyet gösterecek" dedi.

Yücekaya, "Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye'de mevcut tüm Anadolu Öğretmen Liselerini, Anadolu Fen ve Sosyal Bilimler liselerine dönüştürme kararı aldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu kararının ardından, Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi'nin, Fen Lisesi'ne dönüştürülmesi talebimizi AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a ilettik. Sayın Milletvekilimizin çalışmaları neticesinde, Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi - Fen Lisesi'ne dönüştürüldü. Bu kapsamda Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi gelecek yıldan itibaren Fen Lisesi olarak faaliyet gösterecek. Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi'nin Fen Lisesi'ne dönüştürülmesi noktasında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık'a Akçadağlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçadağ'a Fen Lisesi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement