Akdeniz'de Yeşil Alan Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Akdeniz'de Yeşil Alan Seferberliği

Akdeniz\'de Yeşil Alan Seferberliği

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıl durumdaki park ve yeşil alanlar yenilenirken, yeni parkların da yapımına başlandı.

20.10.2018 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıl durumdaki park ve yeşil alanlar yenilenirken, yeni parkların da yapımına başlandı.

Akdeniz Beleyesinden yapılan açıklamaya göre, ekipler ihtiyaç duyulan noktalarda yaptıkları çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yeşil alanlara yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında Huzurkent ile Adnan Menderes mahallerindeki atıl durumda bulunan park ile Müfide İlhan Mahallesi'nde bulunan Lale Parkı yenileme çalışmasının tamamlanmasıyla tekrar hizmete açıldı.

Öte yandan Şakir Gülmen Mahallesi'nde yapımına başlanan park ve basketbol sahasının da çalışmaları tamamlanırken, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan yeni parkın inşa çalışmaları da devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk, ilçe sınırlarında uygun olan alanlara yeni park ve yeşil alanlar kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını bildirdi.

İlçeyi yeşil ile mavinin buluştuğu bir kent haline getirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini aktaran Pamuk, şunları kaydetti:

"Akdeniz ilçesi sakinlerinin taleplerini dikkate alıyoruz. İlçemizde yaşamı güzelleştiren parklarımızın sayısını arttırarak, vatandaşlarımızın günlük hayatın getirdiği stres ve yorgunluklarını atabilecekleri, ailecek dinlenip eğlenebilecekleri park ve yeşil alanlarımıza, uygun alan olması halinde her geçen gün yenisini ekleyeceğiz. İnsan odaklı hizmet ve projeler için belediye bütçesini verimli ve etkin kullanmak için çalışıyoruz. Akdeniz'i değiştiren, ilçemizi bir cazibe merkezine dönüştüren hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde sürecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akdeniz'de Yeşil Alan Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement