Aktaş: "Halimi Tayyip Baba'ya Anlatacğım" - Son Dakika
Yaşam

Aktaş: "Halimi Tayyip Baba'ya Anlatacğım"

Aktaş: "Halimi Tayyip Baba\'ya Anlatacğım"

İzmir’de geçirdiği omurilik ameliyatı sonrasında kafatasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş’ın hukuk mücadelesi yılan hikayesine döndü.

21.02.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de geçirdiği omurilik ameliyatı sonrasında kafatasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş'ın hukuk mücadelesi yılan hikayesine döndü. Bilirkişi raporunda iğnelerin insan vücuduna zararı olmadığı sonucunun ardından şimdi de operasyonu gerçekleştiren doktorlar Aktaş'a 16 bin 500 TL değerinde icra gönderdi. Salih Aktaş ise elindeki icra kağıdı ile meclisin kapısını çalacağını söyledi.

2007 yılının Nisan ayında geçirdiği omurilik ameliyatı sırasında kafatasında iğne parçacıkları unutulduğu öne sürülen ve bunun üzerine başlattığı hukuk mücadelesinde tazminat davasını önce kazanan ardından Yargıtay'ın kararı ile tazminatı geri ödeyen İzmirli belediye işçisi Salih Aktaş, şimdilerde ikinci şoku yaşadığını söyledi. 13 Şubat 2014 tarihinde çalıştığı belediyeye operasyonu gerçekleştiren dört doktordan biri olan Füsun Ö. tarafından 16 bin 500 TL değerinde maaşına icra gönderildiğini belirten Aktaş; şöyle konuştu: "Veren de hakim alanda hakim. Hakimler de kendi aralarında karar varamıyorlar. 8 bin 8 TL kazandık ama Yargıtay'dan dönmesi üzerine bana doktorlar 16 bin 500 TL değerinde maaşıma icra gönderdi. Haklıyken haksız konuma girdim. Halen daha kafamda iğne parçacıkları ile yaşıyorum. Ameliyata giren dört doktordan şimdilik sadece birinden geldi. Eğer diğer doktorlardan da gelirse bu rakam 68 bin TL'yi bulacak. Ben zaten çok güçlüklerle yaşıyorum."

TAYYİP BABA SESİMİ DUY

İzmir 10'uncu İcra Dairesi tarafından gönderilen belge ile meclisin kapısını çalacağını söyleyen Aktaş, szlerini şöyle tamamladı: "Ameliyat sırasında cihaz bozukmuş. O zaman neden beni ameliyata aldılar. Ben acil bir vaka olarak hastaneye başvurmadım.Ben yıllardır durumumu anlatmaya çalışıyorum. Ben acılar içinde yaşıyorum. Bence hayvanlara verilen değer insana verilmiyor. Tayyip Baba'nın yanına gideceğim. Meclisin kapısını çalacağım ve bu durumdan kurtulmak istiyorum artık." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aktaş: 'Halimi Tayyip Baba'ya Anlatacğım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement