Alaçatı Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Müdürü Burak Önal."Alaçatı !f İstanbul Bağımsız Filmler... - Son Dakika
Yerel

Alaçatı Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Müdürü Burak Önal."Alaçatı !f İstanbul Bağımsız Filmler...

Alaçatı Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Müdürü Burak Önal, !F İstanbul Film Festivali"ne 24-26 Şubat'ta İstanbul ile eş zamanlı ev sahipliği yapacaklarını bildirdi."

23.01.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaçatı Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Müdürü Burak Önal, !F İstanbul Film Festivali"ne 24-26 Şubat'ta İstanbul ile eş zamanlı ev sahipliği yapacaklarını bildirdi.

Önal, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl Türkiye'de 23 şehrin yanı sıra, Ramallah, Kafkaslar, Gümrü ve Kudüs'de festival filmlerinin gösterime girdiğini anlattı.

Projenin bu yılki ortaklarından birinin de Alaçatı olduğunu dile getiren Önel, şöyle devam etti:

"Alaçatı !F İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'ne İstanbul ile eş zamanlı ev sahipliği yapacak. Alaçatı Kültür Merkezi'ndeki festivalde 24 Şubat'ta 'Eğer Bir Ağaç Devrilirse', 25 Şubat saat 12.00'de 'Machete Dili', aynı tarihte saat 15.30'da 'Tahrir', 26 Şubat Pazar günü saat 15.30'da 'Terri', aynı tarihte saat 17.45'te 'Burada' isimli filmler gösterime girecek."

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaçatı Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Müdürü Burak Önal.'Alaçatı !f İstanbul Bağımsız Filmler... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement