Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki not dikkat çekti - Son Dakika
3.Sayfa

Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki not dikkat çekti

Antalya'da 31 yaşındaki bir şahıs, duvarda araç çekme halatıyla boynundan asılı halde ölü bulundu. Şahıstan geriye, son sosyal medya paylaşımındaki "Herkes ölümden korkuyor çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor" sözleri kaldı.

22.09.2020 16:36  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde 31 yaşındaki bir kişi duvarda araç çekme halatıyla boynundan asılı halde ölü bulundu. Maskeli şekilde ölü bulunan şahsın intihar ettiği şüphesi üzerine duran jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Şahsın ölmeden önce yaptığı sosyal medya paylaşımında yer alan "Herkes ölümden korkuyor çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor" ifadeleri ise dikkat çekti.

ARAÇ ÇEKME HALATIYLA ASILMIŞ

Olay, saat 13.30 sıralarında Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu üzerindeki yol kenarında meydana geldi. Kendine ait park halindeki aracın yanındaki duvarda Oğuz Nalkesen'i boynundan araç çekme halatıyla asılı halde görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık görevlileri Nalkesen'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki iki cümle dikkat çekti

MASKELİ OLMASI ŞAŞIRTTI

Nalkesen'in maske takmış vaziyette ölü bulunması ise gözlerden kaçmadı. Aracının önünde bir süre alkol aldıktan sonra çekme halatıyla boynuna bağlayarak intihar ettiği düşünülen Nalkesen'in cansız bedeni savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"HERKES ÖLÜMDEN KORKUYOR"

Nalkesen'in sosyal medya üzerindeki son paylaşımı ise dikkat çekti. Nalkesen paylaşımında, "Herkes ölümden korkuyor çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki not dikkat çekti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki not dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • düşünür: ekonomi böyle olursa daha cok okuruz böyle haberi 77 53 Yanıtla
    babacino3469: EKONOMiYE BAKARSAN SENiN GiBiLER HiC OLMAMALIYDI 1 2
  • UMUT: ölürken bile sosyal mesafeyi korumuş ve gelecek olan sağlık ekipleri ve polisi korumak için maskeyi çıkartmamış çok düşünceliymiş ALLAH rahmet eylesin. 64 11 Yanıtla
  • elif: bir insan neden maskeyle intihar etsin ki? 70 3 Yanıtla
    MASKELİ SÜVARİ: ÖLMEZSEM CEZA YEMEYEYİM DİYE :D 8 6
  • bence ıntıhar degıl olcek adam nıye maske takma de: bence ıntıhar degıl olcek adam nıye maske takma derdıne dussunkı 4 1 Yanıtla
  • diyojen: Allah kimseyi kendine canına kıyacak dert vermesin. Allah kimseyi sağ duyulu namuslu şerefli haysiyetli onurlu ve gururlu yapmasın. ÇÜNKÜ Onlar bu kirli dünya da fazla yaşayamıyorlar zaten türleri de azaldı. 4 0 Yanıtla
  • osman: ülke 20 yılda suriyeli doldu vede adeta mezarlık oldu gerisi boş 3 0 Yanıtla
  • babacino3469: KENDi CANINA KIYAN KEFERELER HABER BiLE OLMAMALI 1 2 Yanıtla
    Izzet: Duygumu önemli dini inançmı. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement