Ali Ravcı: "Sezonu Hedeflediğimiz Noktada Bitireceğiz" - Son Dakika
Spor

Ali Ravcı: "Sezonu Hedeflediğimiz Noktada Bitireceğiz"

Ali Ravcı: "Sezonu Hedeflediğimiz Noktada Bitireceğiz"

Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, her takımın kötü haftalar geçirebileceğini söyledi.

11.12.2017 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ravcı, sarı-siyahlı takımın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde  gerçekleştirdiği antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, kötü bir  hafta geçirdiklerini ifade etti.
Son haftalarda acil puanlara ihtiyaçlarının olduğunu bunu da Göztepe  maçında gerçekleştirmek istediklerini ancak İzmir ekibine yenildiklerini  hatırlatan Ravcı, "Toparlayacağız, ümitsizliğe düşmeye gerek yok. Her takımın  dönem dönem kötü haftaları oluyor. Bunu daha önceki senelerde de yaşadık. Sezonu  hedeflediğimiz noktada bitireceğiz, hiç kimsenin kuşkusu olmasın."  değerlendirmesinde bulundu.
Ravcı, son haftalarda talihsizlikler, şanssızlıklar yaşadıklarını  belirterek, hakem hataları konusunda sitemlerini dile getirdiklerini, bunun son  bulmasını istediklerini kaydetti.
" Adem Büyük'ün tedavisi sürüyor"
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur rövanş maçında 13 Aralık Çarşamba  günü sahalarında Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını aktaran Ali Ravcı, şöyle  devam etti:
"Eksiklerimiz var. Adem Büyük'ün tedavisi sürüyor, Galatasaray maçına  yetiştirmeye çalışıyoruz. Batuhan Altıntaş'ın da tedavisi devam ediyor. Onun  dışında küçük sakatlığı olanlar var ama onların oynamamasını gerektirecek bir  durum yok."
"Galatasaray, yenilmeyecek bir takım değil"
Ravcı, Süper Lig'in 16. haftasında hafta sonu yine sahalarında  karşılaşacakları Galatasaray maçına ilişkin ise "Galatasaray maçının bizim için  diğer maçlardan bir farkı yok. Galatasaray şu anda lider, bu ligin iyi  ekiplerinden biri ama yenilmeyecek bir takım değil. Galatasaray maçında hedefimiz  galibiyet ancak ondan önce kupada Osmanlıspor maçını geçmek istiyoruz. Ligin son  maçında ise Kayserispor'a konuk olacağız. Onlar da iyi bir ekip ama yenilmeyecek  bir takım değil. Her şey olabilir." diye konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ali Ravcı: 'Sezonu Hedeflediğimiz Noktada Bitireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement