Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırının 26. Durağı Kırıkhan - Son Dakika
Yerel

Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırının 26. Durağı Kırıkhan

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan "Gezici Sinema Tırı"nın 26.durağı Hatay'ın Kırıkhan ilçesi oldu.

13.08.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan "Gezici Sinema Tırı"nın 26. durağı Hatay'ın Kırıkhan ilçesi oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, ilçelerdeki vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Gezici tırın son durağı Kırıkhan'da İlçe Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sakman ve Uğur Polat ile Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanı Ozan Aksu'nun da izlediği ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ile başladı.

Ardından Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Cevdet Cömertbay, söylediği birbirinden güzel şarkılarla Kırıkhanlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı.

İzleyicilere patlamış mısır ikram edilen Kırıkhan'daki etkinlikler gezici sinemanın Ata Demirer'in Berlin Kaplanı adlı filminin gösterimi ile son buldu.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Ali Güreli - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırının 26. Durağı Kırıkhan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement