Amaryllis Quartett Çeşme Aya Haralambos Kilisesinde - Son Dakika
Yerel

Amaryllis Quartett Çeşme Aya Haralambos Kilisesinde

Amaryllis Quartett Çeşme Aya Haralambos Kilisesinde

İKSEV'in düzenlediği, kültür ve sanat etkinliği İzmir Festivali, Çeşme Aya Haralambos Kilisesinde Amaryllis Quartett konseriyle devam ediyor.

21.06.2014 10:44  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV) düzenlediği, kentin en büyük kültür ve sanat etkinliği 28. Uluslararasıİzmir Festivali, 25 Haziran gecesi Çeşme Aya Haralambos Kilisesi'nde AmaryllisQuartett konseriyle devam ediyor.

Avrupa'nın en parlak yaylı çalgılar dörtlüleri arasında başı çeken, tanınmış festivallerin konuğu, bol ödüllü AmarlyllisQuartett, İzmir'de 60 yılını kutlayan Goethe Enstitüsü işbirliği ile 25 Haziran 2014 Çarşamba günü 21.30'da konser verecek. Restorasyonu tamamlandıktan sonra gözde bir sanat merkezi konumuna gelen Kilise' de GustavFrielinghaus, LenaWirth (keman), LenaEckels (viyola) ve YvesSandoz (viyolonsel)'dan oluşan AmaryllisQuartett, Mendelssohn, Ligeti ve Schuman'ın eserlerini yorumlayacak.

Çeşme'nin önemli kültür varlıklarından, Aya Haralambos Kilisesi'nde yapılacak konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilecek. Konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30-19.30 arasında kent kart ile biniş yapılan ESHOT otobüsleri kalkacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amaryllis Quartett Çeşme Aya Haralambos Kilisesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement