Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması

"Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un, 3 yıl 7 gün kesinleşmiş cezası bulunuyor, seçilse de seçilmese de fiilen bu cezayı alan birinin belediye başkanı olması mümkün değildir"

15.02.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyük Birlik Partisinden (BBP) Keçiören Belediye Başkan adayı olan Turgut Altınok'un, 3 yıl 7 gün kesinleşmiş cezası bulunduğunu belirterek, "Seçilse de seçilmese de fiilen bu cezayı alan birinin belediye başkanı olması mümkün değildir" ifadesini kullandı.

AK Parti Ankara İl SKM Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Gökçek, Keçiören'de bir açılışta yaptığı konuşmada, Sincan Metrosu'nun açıldığını, Çayyolu Metrosu'nun da açılacağını kaydederek, Keçiören Metrosu'nun gecikme nedeninin, yer altındaki kaya zeminin yoğun olmasından kaynaklandığını ancak bu yıl içinde bu metronun tamamlanacağını bildirdi.

Türkiye'nin en büyük Aile Yaşama Merkezini seçimlerden önce Keçiören'de açacaklarını, ilçenin girişinde Gümüşdere'de Ihlamur Vadisi Projesinin hayata geçeceğini, Keçiören'den çıkışı rahatlatmak amacıyla Sanatoryum Caddesi'nden Ziraat Fakültesi üzerinden geçip direkt Samsun Yolu'na bağlantı yolu yapılacağını ifade eden Gökçek, Esertepe'de dev bir park inşa edileceğini açıkladı.

Yerel seçimlerin ardından köylerin mahalle olacağını ve tamamının büyükşehir sınırlarına dahil edileceğini anımsatan Gökçek, "Ankara'nın dört bir tarafındaki ilçelerini organize ediyoruz. Artık Ankara'nın ilçelerinin ürettiği yerel ürünler için satış merkezi yapmak istiyoruz. Ayrıca bizim şirketlerimiz oralara bazı ve tesis ve fabrikalar da kuracaklar" ifadesini kullandı.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gökçek, Gezi Parkı odaklı eylemlerle başlayan, 17 Aralık'ta devam eden sürecin ülke ekonomisine verdiği zararlara dikkati çekti.

Gökçek, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde BBP'den Keçiören Belediye Başkan adayı olan Turgut Altınok'un, 3 yıl 7 gün kesinleşmiş cezası bulunduğunu belirterek, "Seçilse de seçilmese de fiilen bu cezayı alan birinin belediye başkanı olması mümkün değildir" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement