Annelerine Kavuşturduğu Aileye Ev Yaptırıyor - Son Dakika
Yerel

Annelerine Kavuşturduğu Aileye Ev Yaptırıyor

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Yaklaşık 4 Ay Önce Çocuklarına Kavuşturduğu Kırgız Aileye Bu Kez De Yaşadıkları Evin Fiziki Şartlarının Kötü Olmasından Dolayı Ev Yaptırıyor.

24.03.2011 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vize ihlali nedeniyle ailesinden 3 yıldır ayrı yaşayan Kırgız asıllı Munura Karaibrahimoğlu'nu yaklaşık 4 ay önce çocuklarına kavuşturan Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, bu kez de ailenin yaşadığı evin fiziki şartlarının kötü olmasından dolayı ev yaptırıyor.

Yemlihalıoğlu, Kemalpaşa beldesinde ikamet eden Karaibrahimoğlu ile eşi Ali Osman Karaibrahimoğlu'nu ziyaret ederek, yapım çalışmaları son aşamaya gelen evde incelemelerde bulundu.

Aileyi evlerinde Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş, İl Janadarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Nasif, İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan ile birlikte ziyaret eden Yemlihalıoğlu'nu, burada Munura Karaibrahimoğlu, eşi Ali Osman Karaibrahimoğlu ile çiftin çocukları Gülsenem (11), Kader (10) ve Songül (9) karşıladı.

Munura Karaibrahimoğlu ise çok zor günler geçirdiklerini belirterek, kendisini çocuklarına ve eşine kavuşturarak ailenin bir arada yaşamasını sağlayan Yemlihalıoğlu'na teşekkür etti.

Vali Yemlihalıoğlu'nun kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaibrahimoğlu, "Valimiz 3 yıldır ayrı kaldığım çocuklarım ve eşime kavuşturmak için adeta bir baba duygusuyla bizlere yardım etti. Kendisinden Allah razı olsun. Çocuklarımdan ayrı kaldığım 3 yıldır sadece telefonla onların sesini duyurdum. Çocuklarıma kavuştuğum gün benim için hayat yeniden başladı. Allah hiç kimseyi çocuklarından ayrı yaşamayı nasip etmesin. Çok zor günler geçirdim" dedi.

Rusya Federasyonu'ndaki ailesini ziyarete giden ve resmi nikahı bulunmadığı için "vize ihlali" nedeniyle Türkiye'ye girişine izin verilmeyen Kırgızistan asıllı anne Munura Karaibrahimoğlu, yaklaşık 3 yıldır göremediği Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan çocuklarına, Artvin Valisi Yemlihalıoğlu'nun girişimleriyle 26 Aralık 2010'da kavuşmuştu.

- ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Annelerine Kavuşturduğu Aileye Ev Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement