Antalya Muhtarlar Derneği'ne 250 Yeni Muhtar Kayıt Yaptırdı - Son Dakika
Yerel

Antalya Muhtarlar Derneği'ne 250 Yeni Muhtar Kayıt Yaptırdı

Antalya Muhtarlar Derneği\'ne 250 Yeni Muhtar Kayıt Yaptırdı

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, derneklerine daha önce kayıtları bulunmayan 782 Muhtar’dan 250’sinin kayıt yaptırdığını söyledi.

16.02.2016 11:55

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, derneklerine daha önce kayıtları bulunmayan 782 Muhtar'dan 250'sinin kayıt yaptırdığını söyledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri Dernek binasında muhtarları bilgilendirdi. Basın toplantısına Türkiye Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Şahin ve yönetiminden Celil Yılgın, Süleyman Yağcı, Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Altın ve Süleyman Cihangir Yılmaz, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve kurucu üyeler Necati Çimen, Mustafa Önsay, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Alkan Altun, Kepez Muhtarlar Derneğinden Mustafa Yorgancı ve Nasuh Kula katıldı. Toplantı'da Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya'nın 19 ilçesi'nde 909 Muhtarın görev yaptığını hatırlattı.

Antalya Muhtarlar Derneğinin 127 üye olduğunu ifade eden Yılmaz, "Antalya'da 909 muhtar var. Antalya'da 782 Muhtarın hiçbir Derneğe kaydı yok. Biz bu eksiklikleri görerek çalışmalara başladık. Çalışmalar neticesinde bir ay içerisinde Antalya'da 250 muhtar derneklere kayıt yaptırdı. Biz tüm muhtar arkadaşlarımızı kucaklıyoruz ve derneğimize katılmaya davet ediyoruz" dedi.

Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi binasının açılış töreninin ise 24 Şubat'ta gerçekleştirileceğini ifade etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere ise, "Yerel yönetimlerin ve siyasilerinde Cumhurbaşkanımızı örnek almalarını istiyorum. Federasyon olarak muhtarların özlük haklarını içeren 26 maddelik dosyayı ilgili Bakanlığa sunduk. Muhtarlarımız birlik ve beraberlik içinde oldukları sürece bizlerde federasyon olarak her daim onların yanında olacağız." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Muhtarlar Derneği'ne 250 Yeni Muhtar Kayıt Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement