Antalya Polisinden Yılbaşı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Antalya Polisinden Yılbaşı Ziyareti

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya'da suçun en fazla işlendiği bölgelerden Zeytinköy'e giderek vatandaşları ziyaret etti.

01.01.2012 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya'da suçun en fazla işlendiği bölgelerden Zeytinköy'e giderek vatandaşları ziyaret etti.

Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Çalışkan ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cevher ile polis memurları, Zeytinköy'e giderek, vatandaşların yeni yılını kutladı. Polis ekipleri, vatandaşlara yılbaşı hediyeleri de dağıttı.

Vatandaşların evlerine misafir olan polis ekipleri, Antalya Emniyeti'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Antalya'da vatandaşlarla birlikte el ele suçla mücadele ettiklerini ifade eden Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Çalışkan, son dönemde yapılan operasyonlarla Zeytinköy'deki suç oranının azaldığına dikkati çekti.

Zeytinköy'de polis ile omuz omuza çalıştıklarını ve bazı kişilerin bölgenin ismini kirletmesine izin vermeyeceklerini anlatan Çalışkan, vatandaşlara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Polisleri evinde misafir eden Hüseyin Hakikat ise Zeytinköy bölgesinin son yıllarda çok göç aldığını ve bu nedenle suç oranının arttığını belirtti. Hakikat, polislerin yaptığı kararlı çalışmalar ile bölgedeki suç oranının azaldığını anlattı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Polisinden Yılbaşı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement