Arakan İçin "Bir El de Sen Ver" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Arakan İçin "Bir El de Sen Ver" Etkinliği

Organizatör Hürrem Ahu Kalfa Özdemir'in Arakan'a yardım için "Bir El de Sen Ver" sloganıyla düzenlediği alışveriş etkinliği başladı.

26.10.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organizatör Hürrem Ahu Kalfa Özdemir'in Arakan'a yardım için "Bir El de Sen Ver" sloganıyla düzenlediği alışveriş etkinliği başladı.

Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen ve giyim, züccaciye, takı, aksesuar satışı yapan 72 firmanın yer aldığı alışveriş etkinliğinden elde edilen gelir Kızılay aracılığıyla Arakan'da zulüm gören Müslümanlara gönderilecek.

Organizatör Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yıldır yardım temalı projeler yaptığını ve buna bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Arakan için bir araya geldiklerini, el emeği ve tasarımlarıyla etkinliğe katılan firmaların desteğiyle Kızılay aracılığıyla Arakan'daki Müslümanlara yardım etmeyi amaçladıklarını dile getiren Özdemir, "Burada stand kiralarından elde ettiğimiz geliri Arakanlı Müslüman kardeşlerimize göndereceğiz. Onlar için çok üzülüyorum. Allah onların yardımcısı olsun. Bizler de elimizden ne geliyorsa kardeşlerimize bir nebze de olsa yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Arakan'da zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimiz bir an önce inşallah feraha kavuşur." diye konuştu.

Etkinlikte başörtü standı açan Büşra Bilginan, etkinliğe Ankara'dan katıldığını belirterek, Arakanlı Müslümanlara fayda sağlayacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Giyim standı açan Almira Şirin ise, Arakan'ın ümmetin kanayan yarası olduğunu ifade ederek, "Müslüman kardeşlerimize ufak da olsa bir desteğimiz olacak. Allah yardımcıları olsun." dedi.

Yusuf Güney, Niran Ünsal, Lara, Aslı Hünel, Ersan Er ve Fulden Uras gibi birçok sanatçının katılacağı etkinlik, bu akşam sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arakan İçin 'Bir El de Sen Ver' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement