Atatürk Ortaokulundan Aşure Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Atatürk Ortaokulundan Aşure Etkinliği

Atatürk Ortaokulundan Aşure Etkinliği

Malatya Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi.

04.11.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi. Etkinlikte ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda Malatya birincisi olan öğrenciye ve okulda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Okul bahçesinde düzenlenen aşure etkinliğinde yaklaşık bin kişilik aşure dağıtılırken etkinliğe öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte öğrencilerin bir hayli mutlu olduğu gözlendi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü Fahrettin Tunç, Muharrem ayının önemine değinerek, öğrencilere Muharrem ayının bilincini aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Etkinliği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını aktaran Okul Müdür Yardımcısı Vahap Arıkan ise, "Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız hem öğrencilerimizin kaynaşmasını sağlamak hem de bu ayın bilincini öğrencilerimize aşılamaktır. Etkinliğimiz inşallah hayırlara vesile olur" dedi.

SBS'de derece yapan öğrencilere ödül

Aşure etkinliğinin sonunda Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda Malatya birincisi olan öğrenciye ve okulda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Atatürk Ortaokulu Malatya'da birinci

Ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Fahrettin Tunç, Atatürk Ortaokulunun il genelinde yapılan SBS'de öğrenci bazlı olarak devlet okulları sıralamasında birinci, yine öğrenci bazlı özel okullar dahil sıralamada ise 17. olduğunu belirterek başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Okul Müdürünün konuşmasının ardından ise derece yapan öğrencilere ödül verildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Ortaokulundan Aşure Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement