Avrupa'nın En Güzel Türk Kızı Belli Oldu - Son Dakika
Magazin

Avrupa'nın En Güzel Türk Kızı Belli Oldu

Almanya'da düzenlenen "Miss Turkuaz 2016" yarışmasında Melike Yüksel birinci seçildi.

15.02.2016 16:18  Güncelleme: 16:22

Ekip Group tarafından altıncısı düzenlenen yarışmanın finali, Gelsenkirchen kentindeki Hans Sachs Haus isimli belediye binasında yapıldı.

'Avrupa'nın Yeni Renkleri' sloganıyla düzenlenen, 20 yarışmacının katıldığı yarışmanın finalinde, Salzgitter kentinden katılan Melike Yüksel birincilik tacını taktı.

Yarışmada, Berlin'den katılan Selcan Sayan ikinci, Bellenberg'den katılan Miray Topçu üçüncü seçildi. Nürnberg'den katılan Deniz Kapçak ise 'Top Model Turkuaz' oldu.

"TÜRKİYE ZATEN AB'YE GİRDİ"

Miss Turkuaz 2014 Aslı Cankat'ın elinden birincilik tacını alan Yüksel, "Ailem yarışma öncesi beni çok destekledi. Bu başarıyı özellikle anneme borçluyum. Birinci olduğum için çok muyluyum" dedi.

Ekip Group Başkanı Yıldıray Cengiz ise yarışmaya katılan gençlerin Avrupa'nın yeni ve renkli yüzleri olduğunu söyledi.

Almanya başta olmak üzere Avrupa'da yaşayan gençlerle Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne zaten girdiğini belirten Cengiz, başta aileler olmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.




Avrupa\'nın En Güzel Türk Kızı Belli Oldu

Son Dakika Magazin Avrupa'nın En Güzel Türk Kızı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Balkan dan : Arkadaşlar bakın müsluman biri böyle birşey yapmaz güzellik yarışmasına katılmaz. Bu yuzden bırakın onlar cennetlerinin tadını dünyada çıkartsın dünya kafirlere cennet müminlere ise cennetin bahçesidir herkes ektiğini biçecek 19 15 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT ETMEKTEDİRLER. 10 8 Yanıtla
  • sap: utanc verici bir gösteri. 13 4 Yanıtla
  • mehmet .A almanya: cibildak ciksalardi bari biz turkler almanlari gectik sosetete resilik 13 3 Yanıtla
  • concorde : guzel oldun da ne oldu. 14 2 Yanıtla
  • b1989: kuru taşlara can veren rabbim, bu kız da bana versin 1 10 Yanıtla
  • Marko: Körler sağır lar birbirini tamamlar ahaa 2 0 Yanıtla
  • gara: Bu boyla güzelmi seçildi güdük lan bu güdük bildiğin güdük 0 2 Yanıtla
  • Boş laf: En güzel kürt kızı desek? 2 0 Yanıtla

Advertisement