Aydın'da "Aile Eğitimi İktisat Alanı" Konulu Seminer - Son Dakika
Yerel

Aydın'da "Aile Eğitimi İktisat Alanı" Konulu Seminer

Aydın\'da "Aile Eğitimi İktisat Alanı" Konulu Seminer

Aydın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde “Aile Eğitimi İktisat Alanı” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

27.01.2014 10:09

Aydın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde "Aile Eğitimi İktisat Alanı" konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Aydın Gençlik Merkezi Salonun da düzenlenen seminere, Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) Aydın Şubesi'nden Murat Özkaya, "Aile Bütçesi ve Kaynak Yönetimi; Finansal Okuryazarlık; Enerji Tasarrufu; Aile ve Alışveriş Küçük (Mikro Ölçekli) İşletme Girişimciliği konularında bir sunum yaparak bilgi verdi. Özkaya, iktisat eğitiminin aileden başladığını belirterek, aile eğitimin bilgi çağının gereklerine uygun olarak ailelerin yaşam kalitesini arttırmaya dönük önemli bir adım olduğunu söyledi. İktisat alanında yer alan modüllerle, aile yaşamının en önemli bileşenlerinden biri olan iktisadi süreçlerle ilgili ailelere farkındalık kazandırmayı amaçladıklarını belirten Özkaya,, ailelerin mevcut iktisadi kaynaklarını verimli ve etkili kullanabilmesini sağlamak ve küçük girişimler konusunda temel bilgileri edinmesini temin etmek, harcama ve tüketimlerini ihtiyaca uygun olarak yapabilmelerine katkıda bulunmak, tasarruf alışkanlığını kazanarak çevreye karşı duyarlı bir yaşam sürebilmelerini desteklenmenin amaçlandığını belirtti.

Düzenlenen seminere, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Dr. Selvinaz Saçan, Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak, TEB Aydın Şubesi'nden Serkan Kayhan ve Cansu Yakan ile Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan antenör ve eğiticiler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'Aile Eğitimi İktisat Alanı' Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement