Aydın'da Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Yapılacak

Aydın\'da Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Yapılacak

TOBB Aydın GGK ve Aydın Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklığında Aydın’da yapılacak olan ‘’Girişimcilik, Kariyer ve İnovasyon Zirvesi’’ kapsamında hazırlıklara başlandı.

12.12.2013 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Aydın GGK ve Aydın Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklığında Aydın'da yapılacak olan "Girişimcilik, Kariyer ve İnovasyon Zirvesi" kapsamında hazırlıklara başlandı.

Girişimci Gençler yapılması planlanan zirve öncesi Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken'i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AYTO Başkanı Ülken, "Bu zirve Aydın'da girişimcilik ve İnovasyon bilincinin oluşması ve yaygınlaşması amacıyla büyük önem taşımaktadır. Bizlerde Ticaret Odası olarak Girişimciliğin desteklenmesi ve gençlerin kariyer olanaklarından eşit oranda yararlanabilmesi misyonuyla, gerçekleşmesi planlanan bu etkinliği destekliyoruz" dedi.

Ayrıca Aydın TOBB GGK Başkanı Ömer Özkaya ve Gençlik Meclisi Başkanı Anıl Kösehancı da etkinliğin kapsamı açısından kamuoyunu bilgilendirdi.

Özkaya, yaptığı açıklamada: "24 Aralık Salı günü Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirmeyi planladığımız zirve Aydın açısından büyük önem taşımaktadır. Etkinlik Kapsamında Türkiye'nin en önemli Girişimci Rol Modelleri ve Uluslararası ölçekte Markalaşmış Firma sahiplerini ilimizde ağırlayacağız. Bu isimleri Aydın halkı ve özellikle gençler ile buluşturmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca bu buluşmanın karşılıklı tecrübe aktarımı; kariyer ve fırsat olanaklarının interaktif şekilde değerlendirilmesi açısından faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Yakın zamanda etkinliğimizi katılımcı detayları ile birlikte basına tanıtmayı hedefliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement