Bakan Cavuşoğlu: "30 Martta 'Tokat' Vurmaya Hazır Mıyız?" - Son Dakika
Güncel

Bakan Cavuşoğlu: "30 Martta 'Tokat' Vurmaya Hazır Mıyız?"

Bakan Cavuşoğlu: "30 Martta \'Tokat\' Vurmaya Hazır Mıyız?"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, “30 Mart akşamı milletin egemenliğinin üstüne vesayet koymak isteyenlere cevap vermeye, onlara Tokat’ın sesi ile Tokat vurmaya hazır mıyız?” dedi.

08.02.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "30 Mart akşamı milletin egemenliğinin üstüne vesayet koymak isteyenlere cevap vermeye, onlara Tokat'ın sesi ile Tokat vurmaya hazır mıyız?" dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım töreni Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla yapıldı. Bakan Çavuşoğlu, Meydan Çarşısı'ndan törenin yapılacağı salona yürüyerek geçti. Yolda vatandaşları selamlayan Bakan Çavuşoğlu, salona partililerin yoğun sevgi gösterileri ile girdi.

Törende, AK Parti İl Başkanı Adem Çelik, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan ve Dilek Yüksel'in konuşmalarının ardından Tokatlı olan AB Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya da bir konuşma yaptı.

Son olarak kürsüye gelen Bakan Çavuşoğlu, konuşmasında 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil, dünya lideri' olduğunu söyledi. Dünyada nerede bir mazlum, yardıma ihtiyacı olan insan varsa gözünü Türkiye'ye çevirdiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, "Çünkü Türkiye bugün nerede yardıma ihtiyacı olan insan varsa gerçekten yardıma koşuyor. Nerede bir mazlum varsa onun sesi vicdanı oluyor. Ama bundan rahatsızlık duyanlar var. Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyanlar var. Bugüne kadar AK Parti'nin önünü kesmek isteyenler başka senaryolarla yine önünü kesmeye çalışıyorlar. Peki, bunu başarabilirler mi? Sizlerle birçok seçimi zaferi birlikte yaşadık. 3 tane genel seçim, 2 tane yerel seçim, 2 tane referandumu sizlerle kazandık. Şimdi geldi yeni bir zafer kazanmaya, 30 Mart akşamı yeni bir zafer kazanmaya var mısınız? 30 Mart akşamı milletin egemenliğinin üstüne vesayet koymak isteyenlere cevap vermeye, onlara Tokat'ın sesi ile Tokat vurmaya hazır mıyız? Sandıkları patlatacak mıyız?" diye konuştu.

Milliyetçiliğin lafla olmayacağını söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Bugün bize milliyetçilik öğretmeye çalışanlar oralara gittiği yok. Hiç gitmemişler. Ahıska Türkü diye bir Türk'ün olduğunu bile bilmiyorlar. O yüzden biz daha da güçlü olmalıyız. AB süreci içinde de güçlü olmalıyız. Bugün AB'ne üye olmak, Türkiye'nin itibarı arttırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Varsın birileri kötülesin bu yoldan kimse çeviremeyecek. Çünkü biz inandığımız bir yolda ilerliyoruz. Güçlü Türkiye tüm uluslar arası örgütlerde var olmalı. Bunun için çalışıyoruz. Her şeyden önemlisi bir ihracat artırmaya önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Aday tanıtım töreninde AK Parti Tokat 12-0 yazan skorboard dikkat çekerken, yapılan konuşmaların ardından AK Parti Tokat il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye anons edilerek öz geçmişleri okunarak tanıtıldı. Programın sonunda Bakan Çavuşoğlu ve milletvekilleri belediye başkan adayları ile birlikte ellerini havaya kaldırarak basına poz verdi. Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu'na partililer yoğun ilgi gösterdi. Bu arada salona girişte ve çıkışta bakan korumalarını aşamayan davulcular bahşiş alamadıkları için serzenişte bulundu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Cavuşoğlu: '30 Martta 'Tokat' Vurmaya Hazır Mıyız?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement