Bakan Eker'den Ceylanpınar Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker'den Ceylanpınar Ziyareti

Bakan Eker\'den Ceylanpınar Ziyareti

ŞANLIURFA (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

16.10.2013 16:05

ŞANLIURFA (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Bakan Mehdi Eker, Ceylanpınar halkının ve TİGEM sınırları içerisinde mültecilerin barındığı Telhamut çadır kentinde bulunan Suriyelilerin bayramını kutlamak için Ceylanpınar'a geldi. Bakan Eker, öncelikle AK Parti ilçe başkanlığına gelerek partililerle bayramlaştı. Eker, partililere yönelik konuşmasında, "Adına barış ve kardeşlik projesi dediğimiz çözüm meselesi yönünde cumhuriyet tarihinde en önemli adımı ve inisiyatifi Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesinde bulunan hükümeti gerçekleştirdi" dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Eker, beraberinde bulunan heyetle birlikte Telhamut çadır kentine giderek, orada bulunan Suriyeli sığınmacıların bayramlarını kutlayıp, sıkıntılarını dinledi. Çadır kentte bulunan bir grup Suriyeli, bazı ihtiyaçlarının giderilmediğini iddia ederken, Bakan Eker ise, sorunlarının kısa sürede çadır kentte bulunan yetkililer tarafından giderileceğini ifade etti.

Çadır kentte çeşitli birimlerde çalışan personelin bayramlarını kutladıktan sonra çadır kentten ayrılarak TİGEM'e geçen ve TİGEM Ceylan Konuk Evi'nde onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Eker, daha sonra helikopterle ilçeden ayrıldı. Bakan Eker'e; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve diğer yetkililer de eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eker'den Ceylanpınar Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement