Bakan Günay’dan Göztepe’ye Jest - Son Dakika
Güncel

Bakan Günay’dan Göztepe’ye Jest

Bakan Günay’dan Göztepe’ye Jest

Ertuğrul Günay, Şampiyon Olarak İzmir'i Sevince Boğan Ve Bank Asya 1. Lig'e Yükselen Göztepe'nin 14 Haziran'da Yapılacak Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Törenlerine Destek Olacağını Söyledi.

28.05.2011 12:44  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir- kültür ve turizm bakanı ertuğrul günay, şampiyon olarak izmir'i sevince boğan ve bank asya 1. Lig'e yükselen göztepe'nin 14 haziran'da yapılacak kuruluş yıl dönümü kutlama törenlerine destek olacağını söyledi. Bakan Günay, "Göztepe'nin karnaval havası şeklinde geçecek şampiyonluk kutlamalarında bakanlığımıza ait senfoni orkestrası ile Türk Halk Müziği korolarını kullanabilirsiniz." dedi.

Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret eden Bakan Ertuğrul Günay, Kulüp Başkanı İmam Altınbaş, Başkan Vekili Serdar Adalı ve Futbol Direktörü Ali Gültiken ile eski bakanlardan Işın Çelebi tarafından karşılandı.

Bakan Günay'a burada Göztepe taraftar kartı ile üzerinde "Ertuğrul Günay 35" yazılı Sarı Kırmızı forma armağan edildi.

Kulüp özel defterini imzalayan Günay, Göztepe Spor Kulübü müzesini de gezdi, kulübün tarihi hakkında Başkan Altınbaş'tan bilgi aldı. Günay, şöyle konuştu: "Göztepe Kulübü'nün seyirci kitlesi muhteşem. Türkiye'nin ender taraftarlarına sahip.

14 Haziran tarihinde taraftar, meşalelerle İzmir'i renklendirmek istiyor. Biz de elimizden geldiğince bu karnaval havasına destek olacağız. Ayrıca kutlamalarınızda Kültür Bakanlığı'na ait senfoni orkestrası ile Türk Halk Müziği korolarını her zaman kullanabilirsiniz. Göztepe İzmir'in en önemli kulüplerinden biridir ve onu Süper Lig'de görmek istiyoruz. Göztepe gibi tarihi kulüplerimizi her zaman başarılarıyla görmek istiyoruz."

Toplantıda eski bakanlardan Işın Çelebi'nin Barcelona Spor Kulübü'nün uyguladığı çocuk taraftar projesini Göztepe'de de uygulanması isteğine Günay, "Bu projeyi seçim sonrasında yapalım. Göztepe her siyasi görüşün içinde bulunduğu bir kulüp. O yanlış anlaşılabilir, ama proje çok güzel. Barcelona'nın yaptığı bu projeyi Göztepe'de seçimlerden sonra uygulayalım." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Günay’dan Göztepe’ye Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement