Bakan Kasapoğlundan Göztepeye çifte müjde - Son Dakika
Güncel

Bakan Kasapoğlundan Göztepeye çifte müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İzmir'de Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret ederek stadyumun yaşam merkezi haline gelmesi ve kulübe İnciraltında amatör branşlar tesisi yapılması için çalışma içerisinde olduklarını açıkladı. Ayrıca İzmir'in spor markasını birlikte yükselteceklerini belirten Kasapoğlu, İzmirspor'u da ziyaret etti.

05.05.2023 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye çifte müjde

Mustafa KÖPRÜLÜ İZMİR, (DHA)

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayı olduğu İzmir'de Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda açıklamalarda bulunan Mehmet Kasapoğlu, stadyumun yaşam merkezi haline gelmesi ve kulübe İnciraltı'nda amatör branşlar tesisi yapılması için çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Göztepe Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Başkan Mehmet Sepil'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Bakan Kasapoğlu, sarı-kırmızılıların efsane futbolcularıyla ve amatör branşlardaki genç sporcularıyla bir araya geldi. Futbol takımı kaptanları İsmail Köybaşı, Atınç Nukan ve Yasin Öztekin de ziyarette hazır bulundu. Mehmet Sepil, ziyarette Bakan Kasapoğlu'na ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya forma hediye etti. Eski TFF Başkanı Nihat Özdemir de ziyarette yer aldı.

KASAPOĞLU DÜNYANIN EN GÜZEL STATLARINDAN BİRİ

Göztepe'nin ülkemizin güzide kulüplerinden biri olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Göztepe sadece futbol değil pek çok branşta sporcu yetiştiren bir kulüp. Efsane sporcuları yetiştirmiş bir kulüp. Burada cimnastik, yüzme, okçuluk, hentbol, voleybol, yelken, windsurf gibi pek çok branşta sporcu arkadaşım var. Geniş bir perspektifle spora önem veren ve yatırım yapan bir kulüp. Ülkemizin köklü kulüplerinden biri diye konuştu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın dünyanın en güzel statlarından biri olduğunu kaydeden Kasapoğlu, Son yıllarda İzmir'imize ve ülkemize kazandırdığımız bir stadyum ve aynı zamanda bir yaşam merkezi. İnşallah en kısa sürede o yaşam merkezi misyonunu da taşımaya başlayacak. Onun müjdesini vereyim. Bununla birlikte Göztepe'nin geleceğine yönelik olarak yaptığımız çalışmalar var. Özellikle de altyapı ve İnciraltı ile ilgili çalışmalarımız var. İnşallah onları da en kısa zamanda tamamlayacağız dedi.

İZMİR'İN SPOR MARKASINI BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İzmir'in spor altyapısına ve vizyonuna sahip bir il olduğunu söyleyerek, İzmir'in spor markasını birlikte yükselteceğiz. Bu vizyonu birlikte güçlendirip geleceğe daha güçlü taşıma gayemiz var. Kulüpler en büyük paydaşlarımızdan biri. İşbirliği için değerli başkanıma teşekkür ediyorum. Taraftarıyla, yöneticisiyle, ülkemizi yukarıya taşıyacak yarınlara yürüyeceğiz şeklinde konuştu.

SPORU FUTBOLDAN İBARET GÖRMÜYORUZ

Kulüplerin yeni mevzuat çerçevesinde hazırlıklar yaptığını ifade eden Bakan Kasapoğlu, Göztepe'nin yeni ortaklık yapısı, yabancı sermaye işbirliği önemli. Bunlar ülkemiz açısından yeni başlangıçlar. Bunların Türk sporunu, Türk futbolunu daha farklı noktalara taşıyacağına inanıyorum. Biz sporu futboldan ibaret görmüyoruz. Burada o tablo var. Tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.

Göztepe'nin efsane isimleriyle bir araya geldiğini anlatan Mehmet Kasapoğlu, Büyüğüyle, genciyle spor çok özel bir sevda. Bu sevdayı tüm halka ulaştırmak bizim görevimiz. Sporu erişilebilir kılmak, spor kültürünü güçlü kılmak bizim görevimiz. İzmir'deki spor altyapısına yönelik hamlelerimize yeni hamleler ekliyoruz. Çarşamba günü çok büyük bir yatırım, açılış töreni gerçekleştirdik. Bunlar kulüplerle, federasyonlarla, yerel yönetimlerle işbirlikleriyle inşallah güçlü şekilde devam edecek mesajı verdi.

ATİLLA KAYA STADYUM DEĞİL, YAŞAM MERKEZİ

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Gürsel Aksel Stadı'nın sadece bir stadyum değil bir yaşam merkezini olduğunu vurgulayarak, Bu yaşam merkezi 7 gün 24 saat hizmet verecek. Sayın bakanımıza İzmir'e kazandırılan bu büyük eser için şükranlarımızı sunuyoruz. Devamında çalışmalar var, tam bir yaşam merkezi haline getirme noktasında bakanımızın gayreti bizim için çok önemli. İnşallah İzmir'imize en yakın zamanda kazandırmanız tüm Göztepe camiasını mutlu eder dedi.

MEHMET SEPİL KASAPOĞLU İZMİR İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

Göztepe Yönetim Kurulu üyesi ve Eski Başkan Mehmet Sepil, Mehmet Kasapoğlu'nun sporda çok tecrübeli bir isim olduğunu dile getirerek, Siyasi hayatına İzmir'de devam etme kararı aldı. İzmir için büyük bir şans. İzmir'in sporda yapması gereken hamleler var. Bakanım bunları çok iyi biliyor. İzmir sporunun çok daha iyi noktalara geleceğine eminim ifadelerine yer verdi.

Biz Türkiye'nin en güzel statlarından bir tanesine sahibiz diyen Sepil, Kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bu stadyum 4 yıl önce açıldığında pandemi ve arka arkaya gelen talihsizliklerden dolayı tamamını açamadık. Hayalimiz yukarıda çatıda yürüyen aileler, spor yapan çocuklar. Tam bir yaşam merkezi olacak. Sağlıklı Maşam Merkezi demiştik adına. Sayın bakanımızın yardımcı olacağını biliyoruz. İnşallah Göztepelilere o müjdeyi vereceğiz diye konuştu.

İZMİRSPOR'U DA ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İzmirspor'u da ziyaret etti. Kulüp binasındaki ziyarette İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, Bakan Kasapoğlu'na forma hediye etti.

Bakan Kasapoğlundan Göztepeye çifte müjde
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kasapoğlundan Göztepeye çifte müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement