Bakan Müezzinoğlu'ndan "Chp Araziye İndi" Esprisi - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu'ndan "Chp Araziye İndi" Esprisi

Bakan Müezzinoğlu\'ndan "Chp Araziye İndi" Esprisi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avcılar Belediyesi ziyaretinde buluştuğu CHP Milletvekili Binnaz Toprak ile şakalaştı.

17.02.2013 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avcılar Belediyesi ziyaretinde buluştuğu CHP Milletvekili Binnaz Toprak ile şakalaştı. Binnaz Toprak'ın basın mensuplarına, "Bir dizi ziyarete gideceğim lütfen ayakkabılarımı çekmeyin" demesiyle araya giren Müezzinoğlu'nun, "Çekin çekin. CHP de artık araziye iniyor" şeklinde esprisi, herkesi güldürdü.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avcılar Kaymakamlığını ve Avcılar Belediyesini ziyaret etti. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Savaş Tuncer ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Bakan Müezzinoğlu'na Cihangir İlkokulu'nda okuyan bir grup öğrenci çiçek verdi. Karşılamada, Halk Eğitim Merkezi halk oyunu ekibi de gösteri sundu. Bakan Müezzinoğlu, Kaymakamlık binasında faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi'nde, engellilere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, mumlara şekil veren engellilerle sohbet etti. Mehmet Müezzinoğlu, Kaymakamlık binasında hizmet veren Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait, "Sosyal Market"i de ziyaret etti. Vakıf Müdürü Levent Ak, uygulama kapsamında, ihtiyaç sahiplerinin marketten kendilerine ayrılan kredi kadar, alışveriş yapabildiğini belirtti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Avcılar Belediyesine gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada Belediye Başkanı

Mustafa Değirmenici ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Bir süre sonra ziyarete CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak da katıldı. Avcılar Belediye başkanı Mustafa Değirmenci'nin odasında gerçekleşen ziyarete konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Gayemiz ülke insanını olduğu noktadan çok daha iyi noktaya

taşıya bilmek. Ayrıştırmadan kucaklaştırarak, rakipleştirmeden birbirlerine dostluklarını güçlendirebilecek bir yapının öncülüğünü yapması gerekir. Biz bunu Avcılarda 92 yılından buyana ciddi şekilde başardık. Önümüzdeki süreçte bu anlamda bizim eksikliğimiz varsa onu telafi etmek. Açıkçası daha önce bu bölgede siyaset yapmış bir kardeşleri olarak, evet tatlı rekabet önemlidir, ama topluma bedel ödetecek bölgenin gelişmesinde sıkıntı doğuracak bir siyasi ayrışmayı veya parti merkezli dar görüşlü siyaseti değil,

bölge merkezli ilçe merkezli toplumu kucaklayan ve hizmeti önceleyen bir siyaset anlayışını inşallah Avcılar'da önümüzdeki süreçte getirmeyi arzuluyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Değermenci ise "Bağrımızdan çıkan

sayın Müezzinoğlu bu görevinde başarılı olacağına inancımız tamdır. Kendisine Avcılar olarak başarılar diliyoruz ve her zaman arkanızdayız" diye konuştu.

Ziyarette Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na tablo hediye edildi. Bu sırada CHP Milletvekili Binnaz Toprak ve Bakan Müezzinoğlu arasında güldüren bir diyalog yaşandı. Milletvekili Toprak, fotoğraf çekimi sırasında basın mensuplarına, "Ziyaretler için rahat bir ayakkabı giydim, ayaklarımı çekmesinler" dedi. Araya giren Bakan Müezzinoğlu ise, "Çekin çekin CHP'de artık araziye iniyor" diyerek espri yaptı. Bakan Müezzinoğlu'nun esprisi ziyarete katılanlar arasında gülüşmelere neden oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu'ndan 'Chp Araziye İndi' Esprisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement