Balıkesir Milli Eğitime Şair Müdür Atandı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Milli Eğitime Şair Müdür Atandı

Balıkesir Milli Eğitime Şair Müdür Atandı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan göreve vekaleten ünlü şair ve İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahan Çoker atandı.

23.05.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'in Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasıyla boşalan göreve vekaleten ünlü şair ve İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahan Çoker atandı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekaleten İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahan Çoker atandı. Yeni Milli Eğitim Müdürünün görevine önümüzde hafta başlayacağı öğrenildi.

ŞAHAN ÇOKER KİMDİR?

1964 Tokat Zile doğumlu olan Şahan Çoker, Gazi Üniversitesi Turizm Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu. Çeşme Turizm Meslek Lisesi'nde öğretmenlik de yapan Çoker, İzmir'in Bayraklı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Çoker, ayrıca AB projeleri, dökümentasyon, Ar-Ge ve sosyal işlerden sorumlu İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde de bulundu. Çoker'in yayınlanmış "Sarı Ceketli Yalnızlık" ve "Hüzün Entarisi" adlı iki şiir kitabı bulunuyor. Ayrıca Kanal 35 Televizyonu'nda her cuma akşamı yayınlanan şiir programı 'Şahan Çoker ile BERCESTE' programını sunuyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Milli Eğitime Şair Müdür Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement