Başhekime Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başhekime Geçmiş Olsun Ziyareti

Başhekime Geçmiş Olsun Ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Işık, ameliyat sonrası evinde dinlenen Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Dinelek'in babasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

30.07.2012 23:55  Güncelleme: 09:34

Uzun yıllar gurbette çalıştıktan sonra emekli olup yurda dönen ve Eşme'ye yerleşen Abdullah Dinelek, geçtiğimiz ay kalın bağırsakta yaşadığı bir sıkıntı ardından Acıbadem Hastanesi'nde operasyon geçirmişti. Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Dinelek'in de babası olan 2 çocuk 6 torun sahibi Abdullah Dinelek şu sıralar Yeni Eşme Mahallesi Bağdat Caddesi üzerindeki evinde nekahat dönemini geçirmekte.

Eşme'de iftar sonrası programa katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, beraberinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, belediye meclis üyesi Hüseyin Ahmet Öztürk, eski Eşme Belediye Başkanı Şaban Özer, ilçe teşkilatı yönetici ve mahalle temsilcileri ile Dinelek'i evinde ziyaret etti.

Başhekim Hasan Dinelek'in ev sahipliği yaptığı geçmiş olsun ziyaretinde Abdullah Dinelek'i moralli gördüklerini belirten protokol aile ile çay içip sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başhekime Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement