Başkan Deniz: "Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmayacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Deniz: "Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmayacağız"

Başkan Deniz: "Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmayacağız"

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, namlusu millete çevrilen tanklara selam durmayacaklarını kaydetti.

17.07.2016 15:01

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, namlusu millete çevrilen tanklara selam durmayacaklarını kaydetti.

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, millet iradesine ipotek konulmaya çalışılan 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz tarafından yapılan açıklamada "TSK içerisinde bir grup paralel cuntacı tarafından demokrasiye ve seçilmiş hükumete, millet iradesine karşı kalkışma girişiminde bulunulmuştur. Millet iradesine gerçekleştirilen bu alçak ihanet şebekesinin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceğiz. Türkiye'nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine geçit vermeyeceğiz" dedi.

Ali Deniz darbeye karşı milletin ciddi bir irade ortaya koyduğunu belirterek, "Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten, darbeci kahpelerin yüzüne tüküren bir milletin mensubu olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına, tetikçiliğine soyunanlara sesleniyoruz. Millet ayaktadır, Çanakkale ruhu hayattadır. Millete tank namlusu doğrultan şerefsizlere, millet iradesinin tecelligahı Meclise bomba yağdıran hain hadsizlere geçit vermedik, vermeyeceğiz. Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmayacağız. Yeniden Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, ümmetin umudu Türkiye iradesinin garantörleri Adıyaman Hükumet meydanında milletin hakimiyeti için toplanmıştır. Adıyaman Hükumet meydanı, ülkesine, milletine, devletine sahip çıkan, 'ezan susmaz, bayrak inmez' diyen kahramanların toplanma alanı olmuştur" diye konuştu.

Türkiye'den bir Suriye çıkarmak isteyenlerin kirli senaryolarının bozulduğunu ifade eden Ali Deniz, " Mısır'daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye'ye uyarlamak isteyenlere, 'Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz' duruşuyla hak ettikleri cevabı verdik. Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik. İhanet çetesini, cunta hareketini, paralel devlet şebekesini püskürterek milletimizin şanlı tarihine yeni ve büyük bir zafer daha ekledik. Alçakları yurdumuza uğratmayan atalarımızın, dedelerimizin, nenelerimizin emanetine sahip çıktık, vasiyetine sadık kaldık. İhanet ile merhameti aynı cümlede dahi kullanmaktan haya eden bu millet, cuntacıları, darbecileri, milletin üniformasıyla hainlik yapanları affetmedi, affetmeyecektir. Milletin iradesiyle, demokrasinin merkezi TBMM'nin kararlılığıyla, hükümetin cesur duruşuyla ve başkomutan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle darbe kalkışması bertaraf edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Ali Deniz, "Bedir'de, Uhud'da hakim olan basiret, uhuvvet, ünsiyet ve cesaret vardı. Çünkü, milletin imanına, özgürlüğüne, haklarına, hayatına kast edenlerin gerçekleştirilmek istedikleri işgale karşı İstiklal Savaşı yaptığına inanan bir millet vardı. Bu darbe kalkışması Türkiye'nin gücünden korkanların planıdır. Bu darbe girişimi, yıllarca milleti sömüren paralelin vesayet kurma inadıdır. Millet planlarını bozdu. İnancıyla, darbe inatçılarını tarihin çöp sepetine koydu. Oradan çıkışları yok. Yeni bir plan yapmalarına, yeni tezgah ve kumpaslar kurmalarına izin vermeyeceğiz. İçinde kim varsa, arkasında hangi ülke, grup varsa bu darbe girişiminin faillerine, azmettiricilerine hesap sormak kararlılığımızı var ve bunun hesabını soracağız. Bugün demokrasi kazanmıştır, darbe kaybetmiştir. Demokrasiyi savunanlar kazanmış, darbe seviciler kaybetmiştir. Darbeye içerden ve dışarıdan destek veren tüm anti demokratik güçler hak ettikleri cevabı almıştır. Böylelikle cuntacılara darbeler dönemi açılmamak üzere kapatılmıştır. Darbeler döneminin kapanmasının en büyük aktörü, mimarı millettir, millet iradesidir. Kahraman milletimiz bu görevini devam ettirmeli, alanlardan meydanlardan gür bir sesle haykırmaya sesini ve sözünü yükseltmeye iradesine çok daha güçlü bir şeklide sahip çıkmaya devam etmelidir" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Deniz: 'Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement