Başkan Gürlen'den Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Gürlen'den Teşekkür Mesajı

Başkan Gürlen\'den Teşekkür Mesajı

AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimi sonuçlarıyla ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

26.06.2018 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimi sonuçlarıyla ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

Gürlen, yaptığı yazılı açıklamada, tüm ülkede olduğu gibi Yayladağı'nda da vatandaşların hür iradelerini ortaya koyarak oylarını kullandığını kaydetti.

Seçimlerin ilçeye yakışır şekilde olaysız sonuçlandırılmasından dolayı gururlu olduklarını belirten Gürlen, "Yüksek katılım oranı da bizleri ayrıca mutlu etmiştir. En büyük mutluluğumuz ise yıllardır bu millete hizmet için yola çıkan, yalnızca Türk milletinin değil, tüm mazlumların, İslam aleminin umudu haline gelen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin ilk Başkanı olmasıdır." ifadelerini kullandı.

Türk milletinin, seçimin sonucunu değiştirmeyi amaçlayan dış odaklı tüm ekonomik ve psikolojik çalışmalara karşı "Cumhur İttifakı"nı destekleyerek, kirli oyunları bozduğunu vurgulayan Gürlen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Başka partililere emanet milletvekili verenler, HDP barajı aşsın diyerek AK Parti'ye kötülük yapmak için uğraşanlar bir kez daha hezimete uğradılar. Bu sonuçlarla, FETÖ, PKK gibi terör örgütleri ve destekçileri üzülmüş, kazanan ve sevinen ise 81 milyon olmuştur. İlçemizde de vatandaşlarımız tercihlerini hizmetten ve istikrardan yana kullanarak partimize, Cumhur İttifakı'na, liderimiz Erdoğan'a büyük destek vermiştir. İnşallah hizmetler bundan sonra da artarak devam edecek ve hem Yayladağı hem de tüm Türkiye, ayrım gözetmeksizin hak ettiği hizmeti alacaktır. Sonuçların ülkemize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu sonuçların alınmasında emeği geçen parti yönetimimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerine, gönüllü dava arkadaşlarımıza ve tüm destekçilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca yol birlikteliği yaptığımız, omuz omuza seçime girdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerine ve ona gönül veren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. "

Gürlen, seçimlerin güvenli ve sağlıklı şekilde sonuçlanmasını sağlayan polis ve jandarma ile sandık görevlileri ve seçim kuruluna da teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Gürlen'den Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement