Başkan Halil Başer: Onların Asil Kanları Bu Toprakları Kurtarmaya Yetti - Son Dakika
Yerel

Başkan Halil Başer: Onların Asil Kanları Bu Toprakları Kurtarmaya Yetti

Başkan Halil Başer: Onların Asil Kanları Bu Toprakları Kurtarmaya Yetti

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yılı münasebeti nedeniyle ilçe protokolü tarafından ilçe mezarlığındaki şehitlik ziyaret edildi.

12.07.2017 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yılı münasebeti nedeniyle ilçe protokolü tarafından ilçe mezarlığındaki şehitlik ziyaret edildi.

Kaymakam Kadir Yurdagül, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, İlçe Jandarma Komutanı Vedat Akdağ, İlçe Emniyet Amiri Erkan Şen ve daire amirleri Çavdarhisar ilçe Mezarlığı Şehitliğini ziyaret edip Kur'an-ı Kerim okudular ve dua ettiler.

Belediye Başkanı Halil Başer, mezarlık ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "O gece vatandaşlarımız ülkemizin çeşitli yerlerinde hain darbeciler tarafından şehit edildiler, yaralandılar. Onların o asil kanları bu toprakları kurtarmaya yetti. Geçmişte nasıl ki Kurtuluş Savaşında, Çanakkale Zaferinde halkımızın tertemiz kanı galip gelmişse, 15 Temmuz gecesi de aynı yiğitlerin zaferi oldu. Onlara minnet borçluyuz. Tüm Şehitlerimizin Allah ruhlarını şad etsin, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de bir kez daha Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ülkemize fitne, fesat, katliam sokacak herkese karşı koymaya, onları bozguna uğratmaya hazırız. Ülkemizin ve milletimizin selameti her şeyin üstündedir" ifadelerini kullandı. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Halil Başer: Onların Asil Kanları Bu Toprakları Kurtarmaya Yetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement