Başkan Yardımcısı Tıkır; "Efeler'e Çok Yakında Tiyatro Salonu Kazandıracağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yardımcısı Tıkır; "Efeler'e Çok Yakında Tiyatro Salonu Kazandıracağız"

Başkan Yardımcısı Tıkır; "Efeler\'e Çok Yakında Tiyatro Salonu Kazandıracağız"

Efeler Kent Konseyi’nin düzenlediği ’Gel Oyna, Gül Oyna’ isimli tiyatro oyunu vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi.

24.11.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Kent Konseyi'nin düzenlediği 'Gel Oyna, Gül Oyna' isimli tiyatro oyunu vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi.

Oyun sonunda Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Derya Tıkır, Efeler'e çok yakında tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Efeler Kent Konseyi, Efeler Belediyesi ve Aydın Rotary Kulübü'nün destekleriyle tiyatro oyunlarını sahnelemeye devam ediyor. Oyunlardan ikincisi Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelendi. Etkinliğe Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Derya Tıkır, Aydın Rotary Kulübü ve Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, Efeler Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yönetmenliğini Ali Aslan'ın yaptığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyunu bir çok vatandaş merdivenlerde oturarak izledi.

"GENÇLERİMİZ BİZİM UMUDUMUZ"

Oyun sonunda Efeler Kent Konseyi ve Aydın Rotary Kulübü Başkanı Tuncay Erdemir, izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Sanat, yaşamın bir izdüşümü. İnsanoğlu tarih boyunca sanat ve bilim olmak üzere iki önemli değeri yaratmıştır. Kin ve nefretin olmadığı, sevgi, huzur ve barışın olduğu bir ortam oluşturabilmek için her şeyin başında sanat gelir. Gençlerimizi sahneledikleri oyun nedeniyle kutluyorum. Onlar bizim umudumuz, onları hep güzel işler yaparken ve gülümserken görmek istiyoruz" dedi.

"EFELER'E TİYATRO SALONU KAZANDIRACAĞIZ"

Belediye olarak ilçeye bir tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini veren, Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Tıkır, "Efeler Belediyesi olarak bu oyunları biz başlangıç olarak addediyoruz. Önümüzdeki günlerde çok farklı projelerimiz olacak. Yakın bir zamanda ilçemize bir tiyatro salonu kazandırmayı planlıyoruz. İnşallah o zamanda salonumuz en az bugünkü kadar tıklım tıklım dolar ve kentimiz aydınlanır. Çünkü Türkiye'nin çok ihtiyacı var" diye konuşarak oyunun Genel Sanat Yönetmeni Yalçın Dinçer'e teşekkür ederek çiçek takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yardımcısı Tıkır; 'Efeler'e Çok Yakında Tiyatro Salonu Kazandıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement